dinsdag 30 december 2014

Fashion tip voor coole kids (en hun mama's)

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en dat wil ook zeggen dat de solden eraan komen. Hoe graag ik ook ga shoppen, de soldenperiode is écht niks voor mij. Lange wachtrijen, overvolle en naar zweet ruikende paskamers, een uitzinnige mensenmassa in de stad… No thanks! Ik ben bovendien niet zo’n soldenshopper omdat ik het niet nodig vind om nu nog winterkleren te kopen – ik kijk immers al enorm uit naar de lente en de zomer!

Voor kinderkleertjes maak ik wél graag een uitzondering, omdat Emil zo snel groeit en ik vind dat kinderkledij sowieso veel tijdlozer is. Ook hier zie ik het ab-so-luut niet zitten om mij in de winkelstraat te begeven. Maar dat is geen enkel probleem… Dan shop ik mijn soldekes toch gewoon online? Voor Emil winkel ik heel graag bij Mr Monkey & Mrs Butterfly. Dit is een trendy webshop vol coole baby- en kinderkledij van merken als Stones & Bones, Mambotango, Tumble ’n Dry, Little Eleven Paris, Kids Case, Snor, Le Big, Creamie, Bor*z… Het aanbod is niet té uitgebreid, wat ik heel positief vind want anders kan ik toch nooit kiezen. Ik heb alvast mijn top-5 samengesteld:

Aan animal prints kan ik niet weerstaan, zowel voor mezelf als voor mijn zoon. Deze trendy zwarte sweater met mysterieuze kattenprint van Little Eleven Paris zal dus wellicht binnenkort in Emils kleerkast hangen:

Deze mooie rode sous-pull van Stones & Bones met skibril-print is ideaal voor op skireis binnenkort: 

Deze skinny bordeaux-rode jeans met stoere wassing van Tumble ’n Dry is perfect voor mijn coole sloeber. Een beetje kleur kan nooit kwaad!


Een hooded jacket komt altijd van pas, in eender welk seizoen. Ik ben helemaal weg van dit kleurrijke exemplaar van Bor*z!


Superschattig vind ik deze sous-pull met vosje van Stones & Bones. Misschien een beetje meisjesachtig met de hartjes, maar het hoeft toch niet altijd stoer en übermannelijk te zijn…
Wat vinden jullie van mijn keuze? Neem zeker zelf ook eens een kijkje in deze leuke webshop!
Zijn jullie soldenshoppers? Wat zijn jullie goeie adresjes om soldekes te scoren? Let me know!
Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten