maandag 29 december 2014

Labello Love

Eindelijk is de winter in het land! Hoewel ik meer van de zomer hou, vind ik het niet erg dat het eens goed vriest – het hoort gewoon bij de seizoenen. Mijn lippen zijn echter minder opgetogen over de vrieskou. Door de koude en de wind gaan ze barsten en kloven. Maar ook dát is niet eens zo erg, want met Labello worden deze winterkwaaltjes in een handomdraai verholpen. Ik draag dezer dagen 3 life savers mee in mijn handtas, die me probleemloos door de winter loodsen: Classic Care, Med Protection en Pearly Shine. Drie producten die garant staan voor zachte, gehydrateerde lippen. Ideaal voor alle (al dan niet verplichte) kussen tijdens eindejaars- en nieuwjaarsfeestjes!


De Labello Classic Care, met jojoba-olie en natuurlijke karitéboter, is dé originele Labello lipverzorging. Wie kent deze niét? Het is de perfecte lippenbalsem voor dagelijks gebruik, die de lippen diepgaand voedt. Hij is kleurloos en heeft een lichte textuur. (Adviesprijs: 2,89 € - verkrijgbaar in de supermarkt)

Labello Med Protection, met als ultravoedend bestanddeel Vitamine E, beschermt de lippen intens tegen uitdroging. Dankzij de SPF 15 voorkomt deze balsem ook de negatieve effecten van UVA en UVB stralen. Met andere woorden: de perfecte metgezel voor op skireis binnenkort! (Adviesprijs: 3,99 € - verkrijgbaar in de supermarkt)
Door de toevoeging van parel-extract geeft Labello Pearly Shine mijn lippen een vleugje glamour: een subtiele glans en een zachtroze kleur. Daarnaast zorgt het zijde-extract in deze lipverzorging voor zachte, gevoede en gehydrateerde lippen. What more can a lady want? (Adviesprijs: 3,59 € - verkrijgbaar in de supermarkt) 
Labello organiseert vanaf januari een speciale actie op haar Facebookpagina. De 500 “Labello lovers” die zich als eerste inschrijven, mogen een Classic Care lippenbalsem personaliseren met enkele lieve woordjes en deze vervolgens cadeau doen aan iemand die ze graag zien. Hou de pagina dus zeker in de gaten… en spread the Labello love!
Voor alle info over de Labello lippenbalsems kan je trouwens ook terecht op de website.
Aan al mijn lezers nog een prettig eindejaar gewenst en vergeet zeker niet al je geliefden te verrassen met een kus op 1 januari. Bij voorkeur een Labello kiss natuurlijk! J

Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten