vrijdag 5 december 2014

Le nouveau Nivea est arrivé!

Dat een doordeweekse, ijskoude donderdagavond best wel glamoureus kan zijn, dat bewees Nivea gisteravond tijdens het event waar ze hun nieuwigheden voor 2015 voorstelden aan een groepje beauty bloggers. Ik had de eer en het genoegen om van de partij te zijn in La Chaufferie in Brussel (een prachtige eventlocatie!) en het moet gezegd: ik werd serieus in de watten gelegd!


Ik mocht de nieuwe producten naar hartenlust uitproberen en mocht mee aanschuiven aan een rijkelijk en superlekker buffet, inclusief Nivea layer cake en cupcakes (bijna veel te mooi om op te eten!). Ik ben een 100% Nivea-girl: het gamma is ruim, van goeie kwaliteit en zeer betaalbaar. Gisteravond liep ik veel andere blogsters tegen het lijf met dezelfde passie voor het beautymerk: heel fijn. Ik ging naar huis met een goodie bag vol leuke producten om thuis uit te testen. Ik mag nog niks verklappen over de producten omdat ze pas rond februari 2015 in de winkel zullen liggen. Maar ik laat jullie alvast even mee genieten van de sfeer van gisteravond…
 
Benieuwd geworden naar wat er volgend jaar in de winkels komt? Hou m’n blog in de gaten, want ik vertel je er alles over eens het zover is!
Lots of love,
Josie xo

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk, jammer dat ik niet kon komen!! En je kleedje was aangepast precies :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 't Was de moeite hoor! Misschien de volgende keer? Mijn kleedje was echt puur toeval, maar ik heb er inderdaad wel veel leuke opmerkingen over gekregen :-)

      Verwijderen