maandag 15 december 2014

My Beauty Essentials

Eerder dit jaar schreef ik een post over mijn favoriete beautyproducten. Aangezien ik vaak verander en er weinig “constanten” zijn – ik schreef toen al dat ik nogal onstabiel ben op dat vlak en dat is nog altijd zo – geef ik jullie graag een update van mijn 10 belangrijkste beauty allies van het moment!


Nivea Diamond Gloss shampoo en conditioner voor glanzend, glad haar dat bovendien heerlijk ruikt.

Ultra Doux Huile Merveilleuse haarolie. Tijdens de winter is wat extra verzorging voor mijn haardos geen overbodige luxe. Deze olie is perfect hiervoor, en het is ook een superdeluxe glansbooster. Ik gebruik dit product twee à drie keer per week.

Weleda Wilde Rozen verwennende body lotion. Een lekker geurtje dat snel intrekt en mijn huid soepel en elastisch houdt. Toppertje dus!

Rituals Imagine hand lotion. De voedende rijstmelk en allantoine maken mijn handen fluweelzacht, de kersenbloesem geeft een zeer bijzondere geursensatie. Trekt ook heel snel in, wat ik voor een handcrème essentieel vind.

Armani Acqua di Gioia is al jaren mijn vast parfum en ik ben nog steeds zot van de geur. Ik vind dit parfum gewoon 100% Josie. Ik ben niet van plan om snel te wisselen, noem mij gerust een beetje conservatief op dit vlak ;-)
Karen Herzog Vitamine H crème is een lichte maar rijke dagcrème die ik heb ik leren kennen via mijn Deauty box. Ze bevat Vitamine H en B, bètacaroteen en sojaproteïne – allemaal bestanddelen die mijn huid optimaal voeden. Ik gebruik deze crème als basis voor mijn CC cream...
Nivea CC Cream met Q10 is een gekleurde dagcrème met SPF 15 die mijn huid egaliseert en een gezonde uitstraling geeft. Ze beschermt ook tegen UVA en helpt rimpels te bestrijden.
Maybelline colossal cat eyes mascara, voor kolossaal lange wimpers, is al sinds jaar en dag mijn bondgenoot voor een open en frisse blik. Onvoorstelbaar wat een vleugje mascara kan doen met je uitstraling. Ik gebruik dit product bijna elke dag, want het duurt maar 2 minuutjes en het is het echt waard!
Wonder Nails zwarte nagellak. Ik ben een echte kleurtjesmadam – hoe feller, hoe beter – maar in de winter heb ik graag donkere nagels, dat past gewoon beter bij het seizoen. Soms kies ik voor donkerblauw of –paars, maar meestal ga ik resoluut voor zwart. Deze van Wonder Nails vind ik heel goed: dekt al na één lag, droogt snel en heeft een heel goed borsteltje. Ik gebruik dit lakje in combinatie met een base coat en top coat, en vaak gebruik ik ook een extra “gel look” laagje bovenop voor wat extra glans.
Labello Med Protection is de perfecte lippenbalsem voor de winter: hij beschermt droge, gebarsten lippen en voorkomt erger. Ik gebruik hem dagelijks, en hij zal dubbel zo goed van pas komen als we in het voorjaar op skivakantie gaan.
Wat zijn jullie beauty essentials? En wat vinden jullie van mijn favorieten?
Lots of love,
Josie xo

8 opmerkingen:

 1. Leuke top 10! Er zitten wel wat producten bij die ik ook goed vind of eens wil testen. Weet je, door jouw blog kriebelt het elke keer om zelf ook met een blog te beginnen! Ik hou hou hou van lijstjes en heb zelf altijd zin om ook zulke lijstjes op te stellen! Wie weet, een voornemen voor 2015 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, dan moet je dat gewoon doen, het is echt heel leuk om je eigen online plekje te hebben waar je 100% jezelf kan zijn. je leert er veel nieuwe mensen en producten door kennen. als je tips nodig hebt, let me know! x

   Verwijderen
 2. ik kan me erin vinden. Ik ben alvast ook een nivea aanhanger (ik maak die fabriek rijk)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nivea is echt een tijdloze klassieker: degelijk, betaalbaar en altijd mee met z'n tijd!

   Verwijderen
 3. Ik zie een paar hele fijne producten die ik zelf ook vaak gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vind het vooral basic producten die betaalbaar zijn en heel goed hun werk doen. maar ik wissel graag af want er zijn zoveel leuke producten verkrijgbaar!

   Verwijderen
 4. Ik herinner me vooral nog die Nuxe-olie! Mijn klein flesje was al bijna op. Heb mezelf nu een grote fles cadeau gedaan én maar meteen 2 geschenkkoffertjes gekocht voor de vriendinnen hun kerst :-)
  Dikke merci dus om me Nuxe te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nuxe is inderdaad een blijvertje, ook bij mij hoor. Vooral dan in de winter, 's zomers vind ik het een beetje te zwaar.
   Alleszins héél graag gedaan!
   Xo

   Verwijderen