dinsdag 2 december 2014

Sinterklaas Kapoentje...

31 zomers oud of niet: ik ben het voorbije jaar héél braaf geweest, dus ik verwacht op 6 december een kleine attentie van de goedheilige man die dezer dagen te paard door ons landje sjeest. Omdat ik weet dat hij het razend druk heeft (want zoals elk jaar zijn er ook nu geen stoute kindertjes geweest) heb ik een handig verlanglijstje opgesteld. Ik heb het ingedeeld in mijn 5 favoriete categorieën en ik laat de Sint vrij om er eentje uit te kiezen. Zeg nu nog eens dat ik geen gemakkelijke ben… Wat overblijft van mijn wishlist, mag Sinterklaas kapoentje doorgeven aan zijn collega die op 25 december langskomt. Zo bespaar ik ook die arme mens alvast een hoop werk!

BAG LADY
Deze camel-kleurige handtas van het Spaanse merk Abbacino wil ik zo graag aan mijn arm dragen! Ik zag ze bij webshop Luxedy. De handtas heeft een luxueuze beige croco-print waar ik helemaal wég van ben. Binnenin zit trouwens nog een klein tasje dat kan worden afgesloten met een rits, ideaal als extra beveiliging of voor kleine spullen zoals lippenbalsem, zakdoekjes, wat make-up,… Mooi én praktisch tegelijkertijd: this bag is 100% me! Sinterklaasje pretty pretty please? 
JEWELS FOR JOSIE
Met een juweeltje ben ik altijd content, en zeker met deze Bud to Rose Carly armband. Een glamoureuze gouden armband met trendy leopard motief, daar zeg ik geen neen tegen! Heel handig voor de Sint is dat ik deze lovely bracelet óók vond bij Luxedy. En dat hij dus in principe 2 vliegen in 1 klap kan slaan. Just sayin’…


BEAUTY LOVER
Ik weet niet wat jullie van haar vinden, maar ik vind Kate Middleton een echte klassedame. Haar favoriete verzorgingsmerk is Karen Herzog. Ik mocht dit merk vorige maand ontdekken dankzij mijn Deauty-box. Sindsdien ben ik helemaal in de ban van de Vitamin H crème: een supervoedende cocktail voor de huid met ingrediënten als Biotin (Vitamine H), wortelolie, bètacaroteen en rosewoodolie. Door al deze ingrediënten heeft de crème een gelige kleur, maar daar is niks van te merken hoor. Mijn huis krijgt er een gezonde gloed van, wat zeker in deze donkere tijd van het jaar mooi meegenomen is. Ik ben erg zuinig met mijn potje, want een dun laagje op de huid volstaat ruimschoots. Maar moest de Sint alvast een volgend potje door de schouw kunnen steken, dan zou ik hem héél dankbaar zijn hoor…

 
BOOK WORM
Ik lees graag en ik blog graag. Ik heb het Blogboek van Kelly Deriemaeker met heel veel plezier gelezen, en nu staat een gelijkaardig boek vol tips & tricks op mijn verlanglijstje: How Blogs Work van schrijfster, journaliste en blogster Stephanie Duval. Ik wil mijn blog graag levend en leuk houden, dus in dat opzicht lijkt dit boek me de perfecte inspiratiebron!
 

RUNISTA
Lopen is een van mijn grote verslavingen, dat weten jullie ondertussen wel. Ik geef geen fortuinen uit aan loopkledij en –accessoires, maar ik vind wel dat ik mezelf mag voorzien van goed gerief. Tenslotte ga ik toch een drietal keer per week lopen. Wat ik altijd vervelend vind, is dat mijn sleutel in een minizakje van mijn broek zit te schudden, waardoor ik voortdurend schrik heb dat ik hem ga verliezen. Ik neem ook graag mijn smartphone mee, zeker ’s avonds als ik in het donker ga lopen. Je weet nooit wat er gebeurt, stel dat ik struikel ergens te velde… Ik las in running.be magazine over deze FlipBelt, een eenvoudige heupband om spulletjes mee te nemen. Je kan de riem van buiten naar binnen draaien, en daarmee zit hij goed afgesloten. De belt heeft geen gespen of knopen en voelt zeer comfortabel aan. Hij schudt of schuurt nauwelijks, zodat je bijna niet in de gaten hebt dat je hem draagt. Het lijkt me een eenvoudig en elegant loopaccessoire. En guess what: de belt is ook beschikbaar in knalroze... Hashtag #howcoolisthat!?

 
En nu maar hopen dat Sint en Piet vrijdagnacht mijn huisje niet voorbij lopen…

Hebben jullie ook al een lijstje opgesteld?
Lots of love, Josie xo

4 opmerkingen:

 1. Oh ja! Mijn wish list is trouwens iets langer, vrees ik. Hihi. Maar mijn top drie is:
  1) Het kookboek Comfort Food van Jamie Oliver, because I looooooove Jamie Oliver's new style of cooking
  2) Smart Serum van Clinique: ik ben heel tevreden over mijn Night Repair Serum van Estee Lauder maar deze zou ik ook eens aan een grondige test willen onderwerpen
  3) Het kookboek De Easy Vegeterranean: vegetarisch/vegan, mediterraan en snel... ideaal om de vegetarische keuken wat beter te verkennen op een manier die mijn wederhelft hopelijk ook kan appreciëren

  Fingers crossed dat ik deze maand toch minstens één ding van mijn wish list kan schrappen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, de mijne is ook veeeeeeel langer hoor, maar ik heb toch een keuze gemaakt voor m'n wishlist :-)
   leuke tips trouwens, ik noteer ze! zeker 2 en 3 kunnen me ook wel bekoren!
   x

   Verwijderen
 2. Leuke wishlist :) Hopelijk komt hij ook iets in je schoentje brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik hoop het! hij komt alleszins langs vrijdagnacht voor emil... dus hopelijk heeft hij iets voor mij mee ook :-)

   Verwijderen