maandag 12 januari 2015

Cadeautjestijd: Superprestige Cyclocross


Mooi, 't leven is mooi... Want ook al is de feestperiode nu definitief voorbij, toch heb ik nog niet al mijn cadeautjes uitgedeeld! De sportievelingen onder mijn lezers, of gewoon zij die houden van wat volks (en meestal ook modderig) vertier, kunnen mee strijden voor een gratis ticket voor de Hansgrohe Superprestige Cyclocross in Hoogstraten (8 februari) of Middelkerke (14 februari).

Ik mag van KBC voor elke cross 10 tickets weggeven. Bovendien krijg je de kans om de gloednieuwe KBC-Xplore app uit te testen. Hiermee krijg je info over elke veldrit, kan je de renners volgen in een live klassement en onmiddellijk commentaar geven op Twitter. Geen seconde van de actie missen, noemen ze dat!

Wat moet je doen om te winnen? Easy peasy: stuur voor vrijdag 23 januari een mailtje naar josefien@josieslittlethings.be én like mijn Facebook-pagina. Ik laat je dan meteen weten of je gewonnen hebt. Veel succes!

Lots of love,
Josie xo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten