vrijdag 20 maart 2015

Ready For Spring Met Nivea

We hebben er begin deze week al eens van mogen proeven (en het smaakte naar méééééééér!) maar nu moeten we weer even geduld uitoefenen... Toch is het nu zeker: de lente is op komst! En na de lente de zomer natuurlijk, mijn favoriete seizoen... Mooie vooruitzichten vind ik dat! Om mijn lichaam klaar te stomen voor de heerlijke periode die eraan komt - lees: blote benen, zon op mijn huid - gebruik ik een aantal nieuwe producten van Nivea in mijn dagelijks beautyritueel. Ik heb dus alvast mijn blauw strandlaken gespreid (weliswaar in de woonkamer want het is nog een beetje te koud) en ik tel af naar de zomer...Van zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, trek ik naar buiten. Een zonneklopper ben ik helemaal niet, want ik kan niet langer dan 10 minuten in een ligstoel van de zon genieten. Ik ben een actieve buitenmens en ga liever fietsen, wandelen, lopen, naar de speeltuin met mijn zoon. Het is niet omdat ik niet lig te bakken en braden in de zon dat ik mijn huid niet moet beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon, integendeel. Ik heb een gevoelige huid en heb soms last van zonne-allergie, dus ik neem graag het zekere voor het onzekere. Ik hoef trouwens niet per sé het bruinste kleurtje te hebben, want ik heb geen zin om er op mijn 40ste als een verrimpeld besje uit te zien...

Ik ben een trouwe gebruiker van de Nivea Sun producten, die mijn huid tijdens het zomerseizoen goed hydrateren en beschermen. Recent lanceerde het merk de gloednieuwe Protect & Bronze Beschermende Olie (SPF 30), een droge olie die mijn huid beschermt en zorgt voor een gezond kleurtje. Deze olie doet me denken aan die van Nuxe, en daar ben ik grote fan van. Ik voorspel dat de olie van Nivea Sun mijn partner in crème zal worden binnenkort! Een olie is echter zeer rijk en niet geschikt voor dagelijks gebruik. Ik denk dus dat ik zal afwisselen met de Protect & Refresh Verfrissende Zonnemelk (SPF 20 of 30) met menthol-extract. Na een dag in de zon verzorg ik mijn velletje altijd met een after-sun lotion. De Bronze After Sun Lotion verfrist en kalmeert mijn huid en zorgt ervoor dat mijn zomers tintje langer behouden blijft. Een van de eerste dingen die ik doe wanneer ik uit de douche kom? Deodorant aanbrengen! Want wie laat er nu graag een hinderlijke zweetgeur achter? Nu het warmer wordt, vind ik het nog belangrijker dan anders om goed beschermd te zijn tegen ongewenste transpiratiegeurtjes. Het mag nu allemaal wat fleuriger en zomerser gaan ruiken, en dat dacht Nivea duidelijk ook. Zij brachten hun Fresh Natural, de meest verkochte deodorant, uit in 2 nieuwe parfums: Fresh Flower op basis van rozen en viooltjes (mijn favoriet!) of Fresh Comfort met de geur van jasmijn en meiklokjes. Twee aangename, lichte parfums die me de hele dag lang een heerlijk fris gevoel geven.Vanaf eind maart (bij voorkeur al vroeger, maar de weergoden moeten het ook tolereren natuurlijk) geldt bij mij de regel: adieu kousen, benen bloot! Ik heb hier geen stress voor, want ik ben de hele winter blijven sporten en heb mijn huid dagelijks goed verzorgd tegen de koude. Leuke kleedjes, shortjes en rokjes dragen: let's go! Voor wie toch met wat complexen zit (maar eigenlijk is dat nergens voor nodig want de perfecte billen en benen bestaan niet, en vrouwen zonder cellulitis al evenmin!) heeft Nivea een leuk product, namelijk shapewear (zogenaamd "cosmetotextiel") met een drievoudige werking. De vernieuwde Q10 shorty lift, verstevigt én verzorgt de buik, billen en bovenbenen in 1 stap. De werkzame ingrediënten die hiervoor zorgen zijn Q10, aloë vera en amandelolie. Bovendien is de shorty geparfumeerd met dé Nivea geur, which I loooooooove so very much! Misschien moet ik dit product toch maar eens uitproberen binnenkort, baat het niet dan schaadt het niet :-)Diamonds are a girl's best friends. Maar parels zijn dat zeker en vast ook. Ze symboliseren elegantie uit en doen ons stralen. Nivea liet zich volop inspireren en het resultaat is een revolutionair serum. De Q10 plus Pearls Anti-Rimpel Verzorging bevat de hoogste concentratie aan Q10, gecombineerd met Hyaluronzuur en Creatine. Al deze werkzame stoffen zitten binnenin parels, goed beschermd tegen licht en invloeden van buitenaf. Zo kunnen ze optimaal hun werk doen! Ik gebruik het serum af en toe 's avonds voor het slapengaan, onder mijn nachtcrème. Het verfrist mijn huid en vertraagt de vorming van rimpels. Ik ben er wel zuinig mee, omdat ik het zo'n mooie flacon vind. Kijk eens naar die mini-pareltjes, aren't they lovely?Mijn huid hydrateren, dat begint al in de douche. Water met een hoog kalkgehalte of te warm water kunnen ervoor zorgen dat ons velletje droog en trekkerig aanvoelt. I hate that feeling, en dus gebruik ik de Nivea Crème Smooth douchecrème, verrijkt met karitéboter (zalige geur!) voor een zijdezachte huid.Ik ben volledig klaar voor het zonnetje... Dus Frank, laat dat mooie weer nu maar komen hé! Hebben jullie ook al zo'n zin in de lente en de zomer? Wat doen jullie om je body summer-proof te maken?

Lots of love, Josie xo

Alle vermelde producten zijn vanaf deze maand verkrijgbaar in de supermarkt.
De inhoud van dit artikel is volledig mijn eigen mening. Het komt misschien over als "reclame", maar dat komt omdat ik 100% achter het merk sta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten