vrijdag 17 april 2015

My Week In Pictures

Amai, die week is weer voorbijgevlogen!!!!

Ik vind zoiets altijd een heel goed teken, want dat wil zeggen dat het druk en leuk was…


Maandag was het mooi weer, altijd fijn op de eerste werkdag van de week. Ik ben een optimist maar als het de maandag rottig weer is, dan word ik ook altijd een beetje mottig. Vandaag dus niet, en bovendien kon ik nog nagenieten van een superleuk weekend en een zonovergoten zondag op de speeltuin. Terugkijken naar deze mooie foto verdreef sowieso onmiddellijk elk spoor van een Blue Monday!


Dinsdag ging ik voor het eerst lopen tijdens mijn middagpauze op het werk. Ik slaag er meestal wel in om elke week 3 after-work of weekend looptoertjes in te lassen. Maar als het wat drukker is, zoals deze week, dan is het wel handig dat ik 's middags al kan sporten. Ik had me op voorhand uitgebreid geïnformeerd (hey, what did you expect?), waardoor ik wist dat ik op de atletiekpiste van Izegem (op 2 minuutjes van mijn werk) gratis gebruik mag maken van de douche. Ik liep 45 minuten, weliswaar in de blakende zon maar het was zalig! Het douchen daarna moest wat sneller gaan dan gewoonlijk thuis, omdat ik nog een afspraak had op het werk. De sanitaire voorzieningen zijn natuurlijk ook niet zo top als at home, maar dat verwachtte ik ook niet. Ik denk wel dat ik er 's namiddags nog heel toonbaar uitzag :-) Voor herhaling vatbaar dus!


Woensdag was het dan die heerlijke warme en zonnige lentedag met zomerse allures, waar heel België zo intens van genoot. Zaaaaalig, ook al moest ik werken. 's Avonds genoot ik nog volop van het weertje tijdens een fietstocht met Emil langs alle kranen en tractors die in onze buurt gestationneerd staan - en dat zijn er heel wat, excitement galore op mijn fietsstoel dus. Van dat fietsen kreeg ik warm, maar gelukkig had ik die dag een leuk verrassingspakketje van Nivea in de bus gekregen met hun allernieuwste pocket deo's. Ideaal om op een warme dag in je handtas of wagen mee te nemen en voorgoed komaf te maken met ongewenste en onaangename geurtjes. Dikke merci, Nivea!


Donderdag hakte ik eindelijk de knoop door om deel te nemen aan de halve marathon tijdens de Nacht Van West-Vlaanderen op vrijdag 19 juni. Ik heb hem vorig jaar al gelopen, maar toen ging het écht niet goed. Ik had te kampen met ijzertekort en ik heb enorm afgezien - maar ik heb hem toch uitgelopen, opgeven staat niet in mijn woordenboek. Omdat ik er niet zo goeie herinneringen aan heb, en ook omdat het een vrij saai parcours is, twijfelde ik om mee te doen. Maar tegelijk wist ik ook: als ik niet meedoe, dan ga ik zoveel spijt hebben. En dus schreef ik me in. Met de lessen die ik getrokken heb uit de editie van vorig jaar lukt het me zeker! Ik ben blij dat ik er naast Dwars door Brugge (15K), de Spartacus Run (10K + hindernissen) en de Ladies Fun Run (12K) weer een uitdaging bij heb!


Vanmorgen startte ik de vrijdag met een heerlijk voedzaam ontbijt dankzij La Favo. Dit is een brand new quinoa granola die ik ontdekte via Instagram. Voorlopig enkel online te bestellen, maar zeer snel geleverd en de verpakking op zich is al zo mooi! En het smaakte ook superlekker in combinatie met mijn Alpro Soya en een kiwi - a healthy power breakfast for a kick start of the day!

En nu is het tijd voor het weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekend!!! Het wordt weer eentje vol leuke herinneringen, want zondag is Pieterjan jarig en we vertrekken morgenvoormiddag naar Brussel voor een tweedaags minitripje. Wij houden allebei erg van de stad en gaan er regelmatig wel eens op weekend. Het zonnetje gaat schijnen en we kunnen rustig met ons twee wat rondkuieren, iets drinken, lekker eten, nog iets drinken, lekker slapen, uitgebreid ontbijten… Oh yes, it will be fun! We logeren in Hotel Bloom, ik ben zeer benieuwd… Uiteraard lezen jullie er alles over hier op de blog!

Enjoy your weekend, sweeties!

Love, Josie xo

6 opmerkingen:

 1. Oh zalig dat je kan gaan joggen tijdens je middagpauze! Kon ik op mijn vorige job ook, een fitness op 500m van kantoor. Drie keer per week stond ik 's middags een half uur op de loopband of crosstrainer en nadien deed ik er nog een buikspieren mini-workout bij. Helaas kan dat op mijn huidige job niet meer. Bye bye strak lijf en hello 3 kilo extra! Ik probeer mijn baas nu te overtuigen tot het plaatsen van een douche in ons nieuwe kantoor waar we over enkele weken naartoe verhuizen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ai wat jammer! Ik hoop dat je baas toehapt ;-)
   Bij mij is er een douche op het werk ook, maar vermits ik toch op de atletiekpiste ga lopen vind ik het makkelijker om me daar te douchen.
   Al mijn agenda het toelaat, ga ik proberen om zo vaak mogelijk over de middag te gaan lopen. Bye bye middagdipjes! :-)

   Verwijderen
 2. Fijn weekend, geniet ervan!
  Liefs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eerste foto! Cutiepie zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. he is :-)
   een zeer vrolijk en guitig kind, zelden slecht gezind. ik kus mijn beide pollekes!

   Verwijderen