dinsdag 14 juli 2015

My Week In Pictures

Alweer een weekje gepasseerd, en ik merk dat jullie heel graag mijn weekly pictures posts lezen. Dus bij deze: een fotoverslagje van de voorbije week!

Vrijdag kreeg ik een cadeautje in de bus van Labello, joepie! Labello Care & Colour is een nieuw gamma lipverzorgingsproducten, voor intens gehydrateerde lippen met een subtiel kleurtje. Het bevat 3 lippenbalsems in 3 kleurtjes: red, rosé en nude. Voor elke gelegenheid eentje dus! Ik ben alvast aan het testen geslaan met de rosé en de red. Ik vind ze super! Ik hou van een kleurtje op mijn lippen, maar niet te fel en te “aanwezig”. Dit is echt ideaal, plus mijn lippen worden er ook nog eens goed door gehydrateerd. Ook de Labello Original lippenbalsem (de blauwe, een echte klassieker) kreeg trouwens een nieuwe look, en hij is nu nog zachter dankzij het ingrediënt panthenol. Labello heeft trouwens ook een nieuw logo, hadden jullie dat al gezien?
Labello Care & Color

Zaterdagvoormiddag ging ik een koffie/thee drinken bij Clouds in my Coffee in Gent. Het is een van mijn favoriete coffee bars in het Gentse. Het is er altijd leuk zitten en je kan er superlekker eten en drinken. Ik had er afgesproken met een vriendin van vroeger, die een nieuw project op til staan heeft waarvoor ze graag met mij wil samenwerken. Je hoort er zeker meer over wanneer het zover is! Ik vond het alleszins heel leuk en inspirerend om met haar bij te praten. Ze is een ondernemende madam voor wie ik veel bewondering heb.
Clouds in my coffee gent

Zaterdag was het opnieuw een heerlijke zomerse dag. In de namiddag ging ik met Pieterjan en Emil naar zee. Dat is een van de voordelen van wonen in West-Vlaanderen, op nauwelijks 20 kilometer van het strand: wij hoeven geen uren in de file te staan aanschuiven zoals de rest van België. We gingen naar De Haan, zo’n beetje onze vaste stek. Het was zalig op het strand: niet te warm, niet te koud. Soms ontzie ik het me wel een beetje om naar het strand te gaan, omdat het toch altijd een kleine verhuis betekent (handdoeken, strandspeelgoed, eten en drinken). Maar eens ik er dan ben, vind ik het de max en is het echt genieten. Dat er dus nog maar veel zonnige weekends komen! Een hele week aan zee op vakantie zou niks voor mij zijn, maar zo’n paar dagen kunnen mij zeker wel bekoren hoor.
De Haan aan zee

De haan aan zee

Vorige week schreef ik over mijn favoriete gerechten. Mossels stonden daar niet tussen, omdat ik er eigenlijk niet zo’n superfan van ben. Maar één of twee keer per jaar kan een pot mosseltjes mij toch enorm smaken. Zeker als ze met veel liefde gemaakt zijn, door mijn wederhelft bijvoorbeeld. Hij eet dat enorm graag en had er al lang zin in. En dus stonden er zondagavond, als afsluiter van een leuk weekend, mossels bij ons op het menu. En het moet gezegd: ze waren superlekker. Mijn potje was alleszins volledig leeg :-)

Mossels

Maandag was een grijze en regenachtige dag. Niet ideaal om de werkweek te beginnen dus, maar ik probeer maandagen altijd van de positieve kant te bekijken. Ik postte een quote op mijn Facebook waar veel mensen iets van kunnen leren, mezelf incluis. Vrij vertaald: het heeft geen zin om te janken en te mijmeren over dingen die je niet hebt, het is nu dat je moet leven en genieten!

Stop waiting for friday

Dit weekend vertrek ik op vakantie, dus dat betekent een voorraad boeken inslaan want op vakantie hebben we toch altijd een beetje meer tijd om te lezen. Zelf heb ik nog een stapeltje boeken liggen dus ik had niks nieuws nodig (ik ben bezig in “Us” van David Nicholls, en daarna liggen “Woesten” en “Oorlog en Terpentijn” nog op mij te wachten). Pieterjan kon wel een nieuw boek gebruiken, en dus kocht ik voor hem de nieuwe Philip Kerr (zijn favoriete auteur) en de nieuwe thriller van Jo Claes. Een spannend boek dat vlot leest, is ideaal voor op reis. Ik vond Claes zijn vorige boek, “De mythe van Methusalem” heel goed, dus ik ga dit zeker ook lezen wanneer Pieterjan klaar is.

Philip Kerr de vrouw van zagreb

Het is nu dinsdagavond en ik heb daarnet mijn zwemzak gemaakt. Vorige week schreef ik dat ik weer wat meer wilde zwemmen. Het nieuwe zwembad in Brugge is open vanaf 7u ’s morgens. Pieterjan is al vaak ’s morgens gaan zwemmen, en ik ga het nu ook eens doen. Dus morgen om 7u spring ik in het water om een 70-tal baantjes te trekken! Naar ’t schijnt is het dan superrustig. Ik ben een ochtendmens dus met vroeg opstaan heb ik absoluut geen probleem. En ik ben er vrij zeker van dat ik mij na het zwemmen supergoed zal voelen voor de rest van de dag! Als ik van 7u tot 7u45 zwem, dan geraak ik nog netjes op tijd op het werk want het is niet zo ver rijden.


Na morgen heb ik nog één dagje te werken, en vanaf vrijdag begint mijn verlof. Ik ben dan thuis om in te pakken voor onze reis. Vrijdagnacht zijn we riebedebie naar Vaujany… Joepie!

Lots of love, Josie xo


2 opmerkingen:

  1. supertof, vooral het boekenvoorraadje inslaan. Daarvoor ga ik naar de bib al moet je geluk hebben om de nieuwste boeken dan te kunnen lenen!

    BeantwoordenVerwijderen