dinsdag 11 augustus 2015

Getest // Diadermine Cellular Expert 3D

Omdat ik zelf niet altijd het woord moet hebben, laat ik vandaag graag iemand anders aan het klavier: mijn mama. Toen Diadermine mij een paar maanden geleden vroeg of ik iemand kende om hun nieuwe innovatieve huidverzorgingslijn voor een herboren en vernieuwde huid, genaamd Cellular Expert 3D, te testen, dacht ik meteen aan haar. Niet omdat ze een verjongingskuur nodig heeft, integendeel, want ik vind dat ik een hele mooie mama heb die er supergoed uitziet. Kijk zelf maar eens...Maar iedereen test graag eens nieuwe producten uit, en mijn mama kan ook goed schrijven (zit blijkbaar in de genen) dus ze is de geknipte persoon voor een gastblogje! Cellular Expert 3D heeft een unieke formule met procellium, die bestaat uit actieve moleculen die de huid driedimensionaal verstevigen:

 • Het herstelt de huidschade veroorzaakt door UV-stralen met 19%.
 • Het stimuleert het celvernieuwingsproces met 70%.
 • Het revitaliseert de celactiviteit met 80%.

Een veelbelovend product dus... Benieuwd wat mijn mama ervan vindt? Het woord is aan haar!
58 lentes op de teller, en dat is er hier en daar wel aan te merken... Ik behoor tot de generatie die niet genoeg kreeg van de zon - hoe bruiner, hoe beterDe enige bescherming kwam uit "de blauwe doos". Voor en na het zonnen, bij insectenbeten en huiduitslag allerhande: Nivea! Ik hoef er maar aan te denken en ik ruik de typische geur... Nostalgie! 
Gelukkig zijn de genen mij niet slecht gezind. Geen enkele oudere vrouw in mijn familie ziet eruit als een gerimpeld appeltje, de "schade" valt dus nog mee. Pas sinds mijn veertigste ongeveer gebruik ik elke dag een dagcrème. Die koop ik altijd in de supermarkt, de gewone en betaalbare merken. Niets op aan te merken, ik heb ook nooit het gevoel gehad dat het ene product beter was dan het andere.
Nu test ik dus al enkele weken Diadermine dag- en nachtcrème en serum, en ik moet eerlijk toegeven: ik ben zeer tevredenIk heb de indruk dat mijn huid er beter uitziet, maar dat komt misschien omdat het zomer is en mijn teint dan sowieso wat meer gekleurd is. Een serum had ik nog nooit gebruikt, en nachtcrème ook maar heel af en toe. Voor de test hou ik mij nauwkeurig aan de voorschriften: 2 maal daags aanbrengen op een gereinigde huid. En het resultaat bevalt mij zeer!
De producten zijn handig in gebruik. De 2 crèmes smeren goed uit en trekken snel in de huid zonder een vettig gevoel achter te laten. Het serum laat mijn huid glad en aangenaam aanvoelen, ietwat luxueus zelfs. De geur is fris en verdwijnt na het smeren, wat ik een pluspunt vind, want crèmes hoeven voor mij geen geur achter te laten. De potjes en het flacon ogen fraai en mogen gerust op een ereplaats in de badkamer staan. Diadermine: ik ben fan, en de kans is groot dat ik dit puike trio blijf gebruiken!
Diadermine Cellular Expert 3D is beschikbaar in de supermarkt en bij de drogist.
 • Adviesprijs Cellular Expert 3D dagcrème: € 13,99 voor 50ml
 • Adviesprijs Cellular Expert 3D nachtcrème: € 13,99 voor 50ml
 • Adviesprijs Cellular Expert 3D serum: € 13,99 voor 30ml
Gebruiken jullie ook producten van Diadermine? Of kennen jullie iemand voor wie dit gamma geschikt is? Spread the word, mijn mama is er alleszins supertevreden van!

Love, Josie xo

In samenwerking met Diadermine. Alle bevindingen zijn persoonlijk.

4 opmerkingen:

 1. Leuk verslagje en het is duidelijk van waar je schrijftalent komt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, ik zal de boodschap doorgeven aan mijn mama :-)

   Verwijderen
 2. Je mama ziet er inderdaad nog stralend uit! Misschien zit die blauwe pot er toch voor iets tussen ;)
  grtjs
  meisje van nummer44.weebly.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal het compliment doorgeven aan mijn mama!
   Ik kende jouw blog nog niet, staat bij deze op mijn "to read" lijstje!
   X

   Verwijderen