vrijdag 29 januari 2016

Nivea's winterverwennerijen

Het is winter (of toch een klein beetje) en dat wil zeggen dat ik mijn huid extra goed verzorg dezer dagen. Qua gezichtsverzorging doe ik niet te zotjes want ik heb een supergevoelige huid met veel rode plekjes. Ik gebruik de crèmes van Roseliane (Uriage) en ben daar heel tevreden over. Voor de rest van mijn lichaam probeer ik graag verschillende producten uit. Nivea staat al lang hoog op mijn favorietenlijst. Onlangs kreeg ik van hen een aantal producten om de winter mee door te komen. Ik vertel er jullie graag wat meer over!


Nivea Douche Care & Cacao is de eerste Nivea douchecrème met cacaoboter, die over voedende eigenschappen beschikt en wonderen verricht voor de droge huid. En dit alles vergezeld van een warm, rijk parfum. Deze douchecrème zit steevast in mijn zwemzak. Ik ga één tot twee keer per week zwemmen, en ik vind dit product ideaal voor een verkwikkende douche achteraf. Nivea Douche Care & Cacao reinigt mijn huid in alle zachtheid en slaagt erin om het overgrote deel van de chloorgeur te verdrijven. Want ik hou enorm van zwemmen, die indringende chloorwalm achteraf vind ik niet zo leuk. Maar met mijn nieuwe douchecrème geur ik dus vooral naar lekkere cacao, en dat zorgt voor een instant happy gevoel!


Nog zo’n vast attribuut in mijn zwemzak is de Nivea Care crème, de allernieuwste innovatie van Nivea en een revolutie in het beautylandschap. Het is een crème met een unieke textuur die 100% voedend en 0% plakkerig is. Mij doet ze heel erg denken aan Nivea Soft crème qua geur en hydratatie, maar deze trekt merkelijk sneller in. Dat is zeker een pluspunt, want na het zwemmen wil ik mijn huid graag hydrateren (chloor maakt mijn velletje droog) maar het moet snel gaan (ik ga zwemmen tijdens mijn lunchpauze op het werk dus ik ben tijdsgebonden). Het handige is ook dat het een multi-gebruik crème is voor gezicht én lichaam en dat ik dus maar één pot op zak moet hebben. Kortom: een multifunctioneel product in een handige pot, dat doet wat het belooft!


Ook Emil zijn velletje wordt verwend door Nivea deze winter. Iedereen kent wel de iconische blauwe pot. Speciaal voor de winter heeft Nivea een limited edition “Winter Fairytales” uitgebracht. Dit zijn 4 collector’s item blauwe potten voor kindjes, versierd met leuke tekeningen van Leo, zijn zusje Mia en hun vriendjes Konijn en Elfje. Hun verhalen kan je trouwens ook downloaden op de website. Emil is niet zo wild van crèmes in het algemeen. Wanneer ik zijn huid wil insmeren, krijg ik steevast een paar rake sjotten en veel gejammer ;-) De potten op zich vindt hij echter wel heel leuk, vooral dan die met het konijntje erop want zelf heeft hij ook 2 knuffelkeuntjes. En ik zal maar toegeven dat ik zelf ook een pot heb aangeslagen en op mijn nachtkastje heb gezet. Zo mooi, en die blauwe pot komt altijd van pas om nog snel wat te hydrateren (handen, lippen) voor het slapengaan!


Een echt toppertje vind ik persoonlijk de Nivea Q10 Body Oil. Ik gebruik al lang lichaamsolie om mijn huid te verzorgen. Deze heeft de typische aangename Nivea-geur en zorgt voor een gladde, stevige en mooi gehydrateerde huid. Dit alles is te danken aan de magische mix van avocado-olie, katoenzaadolie en macadamia-olie in combinatie met co-enzym Q10. Ik ben dol op deze olie! Let op, het is olie dus je moet dit product een beetje tijd geven om in te trekken. Meestal duurt het een goed half uur, wat nog wel meevalt volgens mij. Trouwens ook ideaal voor zwangere vrouwen om striemen tegen te gaan!


In een prachtige blikken doos in de vorm van een grote Nivea-pot ontving ik ten slotte een pakket vol deodorants van de nieuwe Protect & Care lijn. Deze bieden volgens het persbericht een efficiënte anti-transpiratiebescherming gedurende 48 uur. Ik was eerst een beetje sceptisch want ik ben niet zo’n fan van de Nivea deo’s. Op één of andere manier geven die mij vaak geen al te fris gevoel. Ik ben nochtans niet zo’n zweter, maar voor iemand die veel sport en in beweging is, is een goede deodorant wel onmisbaar. Deze deo doet effectief wat er op de verpakking staat: een frisse Nivea-geur de hele dag lang. Ik weet niet of het 48 uur werkt, want ik was me elke ochtend ;-) Pieterjan kreeg ook een aantal testexemplaren en hij vindt ze supergoed. Hij beweert zelfs dat hij na een uur zwemmen nog altijd welriekende oksels heeft :-) Ze zijn verkrijgbaar als roller en als spray.Alle Nivea producten zijn te koop in de grootwarenhuizen.

Zijn jullie Nivea-fans en welke producten gebruiken jullie graag?

Love, Josie xo

6 opmerkingen:

 1. ik gebruik de conditioners van Nivea!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh, niveaheerlijkheidjes! En herkenbaar eh!? De blauwe pot stond op de kast bij mijn oma, bij mijn ouders thuis en ook nu blijft ze dienst doen. Arthur smeerde er onlangs zelfs zijn Loekie mee in, de schavuit!
  De body oil ken ik alleen "van ziens", en zal ik mij na jouw blogje vast en zeker eens aanschaffen. Merci dus! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de olie is echt de moeite, zacht velletje gegarandeerd en je laat geen vettig spoor achter ;-)
   zo schattig van arthur! :-x

   Verwijderen