vrijdag 27 mei 2016

Wedstrijd // Vaderdag met Nivea

Op zondag 12 juni is het Vaderdag. Ik kan me vergissen maar ik heb soms de indruk dat papa’s minder in de bloemetjes gezet worden dan mama’s op Moederdag. Ik begrijp niet goed waarom… Ik spreek natuurlijk enkel uit mijn eigen ervaring maar de papa met wie ik samenwoon, de vader van mijn zoon, is er één uit de duizend. Hij verdient het zeker om op 12 juni eens goed verwend te worden. Ik ben nog aan het denken voor een leuk cadeau voor hem maar ik weet alvast dat er een aantal verzorgingsproducten van Nivea zullen bij zitten. En weet je wat? Jij kan ook een Nivea-pakket winnen voor je man, vriend of papa!


Voor veel mannen is verzorging een beetje taboe. Crèmes smeren, hun huid verzorgen, rimpeltjes bestrijden: het is iets wat ze misschien wel doen maar waarover ze liefst niet te veel praten onder elkaar. Dat hoeven ze ook niet te doen wat mij betreft – dat zou pas vreemde toogconversaties opleveren – maar een goede lichaamsverzorging is wel belangrijk. Gelukkig helpt Nivea onze mannen een handje met hun Nivea Men gamma. Zo is er de Morning Fix Gel, een hydraterende en verkwikkende gezichtsverzorging. Of wat dacht je van de Protect & Care Deodorant en de Active Clean Douchegel op basis van actieve houtskool, toch wel een supermannelijk ingrediënt? Neem zeker een kijkje op de website van Nivea Men voor meer vaderdag-inspiratie!


Ik heb goed nieuws want ik mag van Nivea 5 mannen gelukkig maken voor Vaderdag! Heb je een papa met een hart van goud? Een vriend, lief, verloofde of echtgenoot die je eens extra wil bedanken? Of ben je zelf een man en vind je dat je een Nivea Men pakket echt wel waard bent? Laat mij jouw goede reden weten om te winnen en maak kans op dit leuke pretpakket ter waarde van 20 €:


Zet het in de comments hieronder of mail naar josefien@josieslittlethings.be ten laatste op donderdag 2 juni. De winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 3 juni zodat ze tegen 12 juni hun pakket in de bus krijgen. Veel succes!


Hebben jullie nog andere leuke cadeautips voor Vaderdag? Laat maar komen :-)

Love, Josie xo

16 opmerkingen:

 1. amaai, pieter zou dat wel de max vinden. Hij smoet en smeert erop los, is heel goed verzorgd elke dag en surtout met nivea producten. We zouden daar beter een aandeel kopen wij. Hij leert dat ook aan zijn zonen "beetje gel in je haar?" of "beetje parfumtje?" De oudste wil zich ook alleen maar wassen "met papa's zeep" :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof! Ik weet niet of hij het leuk vindt dat ik het verklap, maar de echtgenoot smeert hier sowieso al de 'gewone' nivea. En ik ben nog op zoek naar een leuk vaderdagcadeautje dus dit komt als geroepen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. in een huis vol vrouwen verdient de vader ook wel eens iets om te smeren/ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal niet deelnemen, maar wel een tip geven. Ik ben natuurlijk nogal creatief aangelegd, dus meestal maak ik zelf iets. Ook dit jaar heb ik iets zelfgemaakt wel met een goede fles wijn erbij. Op dat vlak ken ik mijn papa als de beste. ;) Zelf maken kan trouwens verschillende invullingen hebben: een foto-album is ook zelf gemaakt, maar daarvoor moet je helemaal niet creatief zijn, natuurlijk.
  En Steven, die krijgt ook iets, maar dat blijft geheim tot 12 juni!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. merci voor de tip!
   jij bent zo creatief hé, daar ben ik echt soms jaloers op!

   Verwijderen
  2. En ik had graag jouw sportief 'vermogen'. ;-) Elk zijn talent, hé! :-)

   Verwijderen
 5. Leuke actie! Ik maak een gsm-hoesje met een foto van de twee kindjes, en dan gaan we met z'n allen lekker ontbijten in Roeselare. Ik heb wel een grappige reden waarom hij zo'n pakket verdient: ons dochtertje is nu een jaar oud, en aangezien haar haardos zo wild begint te worden, moet hij nu 's ochtends een speldje erin steken...na de initiële angst (huh? ik weet niet hoe dat moet?) doet hij het nu heel mooi. Een verwenpakket voor de nieuwe man zou dus welkom zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De papa van mijn twee protjes verdient dat omdat hij nog elke dag ongelofelijk vroeg opstaat voor de oudste, omdat ik er 'S nachts uit moet voor de jongste. En als je vroeg op moet, verdien je ook wel een rustig verzorgingshuis/douche momentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Met 3 mannen in huis kan ik ook wel wat productjes gebruiken! Mijn oudste zoontje (5) is nogal gesteld op zijn dagelijkse dosis dagcreme, zonnecreme en gel (staat te veel met mij in de badkamer), maar vooral Joerie zou er wat meer kunnen gebruiken nu hij veel werkuren in onze bouw doorbrengt! Droge haren, kapotte handen, droog gezicht, ... Maar ik krijg hem maar niet overtuigd :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een baby op vaderdag, dat zou nogal eens een cadeau zijn :-) Als dat niet lukt zou uw verwenpakket ook nog een optie zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Papa krijgt graag boeken. Maar dan graag die boeken die op zijn wishlist staan! Dus dat is steeds makkelijk, hij bezorgt een lijstje, ik koop het boek, hij gelukkig! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er is niets beter dan de blauwe doos van Nivea, en ik smeer winter en zomer hun zonnecrème op mijn gezicht, maar een Morning Fixer wil ik wel eens testen bij die ‘Oeioei’ aanblik ’s morgens in de spiegel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De papa van onze 2 ventjes verdient het keihard om eens in de watten gelegd te worden want volgens onze ventjes is hij de coolste en liefste papa die er is (en dat is ook gewoon zo), en voor mij is het allerbeste lief. Ook hier wordt er al eens gesmeerd en mijn man/lief vind het ook helemaal niet erg om dat te zeggen, en ja, ook de kleine mannen houden wel van een lekker geurtje af en toe :-).
  Er is sowieso ook een zelfgemaakt cadeau voorzien: een tshirt (of 2) met een leuke print en uiteraard een uitgebreid ontbijt. Hier wordt er toch voor gezorgd dat de papa evenveel in de bloemen wordt gezet als de mama :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hiervoor een man die al lustig nivea smeert, alleen nog niet deze van op de foto, dus dat zou een leuke verrassing zijn :). (Want het is er echt een uit de duizend <3)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hier ook een trouwe Nivea-gebruiker. Maar als ge uw man of vader een extra (goedkoop en gemakkelijk) cadeautje wil maken, probeer eens zelf baardolie te maken: https://bertnbreakfast.wordpress.com/2016/01/08/maak-zelf-je-baardolie/.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hier zou het voor manlief helemaal nieuw zijn, behalve de nivea deoroller gebruikt hij niets van verzorging. Wie weet win ik dit pakket en krijg ik hem niet meer uit de badkamer ;o)

  BeantwoordenVerwijderen