vrijdag 22 juli 2016

Zomerse blogbreak

Lieve lezer, de blog zal de komende twee weken even op z'n gat vallen. Ik ga genieten van een welverdiende vakantie na een zeer druk voorjaar met heel wat veranderingen. Er zal niet geblogd worden, maar jullie kunnen mijn zomerse avonturen wel volgen op Facebook en Instagram. Helemaal offline zal ik dus niet gaan :-) Na de break ben ik er terug met bakken verse bloginspiratie, beloofd! Geniet allemaal intens van de zomer... Love, Josie xo


8 opmerkingen:

 1. Geniet maar met volle teugen van je welverdiende vakantie! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk al uit naar je verhalen! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet van je vakantie! Ik volg uiteraard mee op Facebook en Instagram en kijk al uit naar de blogposts die na de vakantie zullen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Kelly!
   Geniet nog van de laatste kinderloze weekjes. De volgende keer dat ik je zie, zal wellicht in het moederhuis zijn... Kijk er al naar uit! :-)

   Verwijderen
 4. Veel plezier! Dat zal deugd doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet van je vakantie en daarna veel succes met je nieuwe plannen!

  BeantwoordenVerwijderen