dinsdag 25 oktober 2016

Life Lately

Het is hier druk de laatste tijd - zoals bij iedereen zeker - waardoor ik wat minder aan bloggen toekom dan ik zou willen. Ik heb nochtans zoveel inspiratie en ideeën op mijn to blog-lijstje staan! Anyway, ik zit zeker niet stil en maak graag eventjes tijd om jullie een overzichtje te geven van waar ik zoal mee bezig ben ondertussen...ONDERTUSSEN...

... ben ik bijna 2 maand volledig zelfstandig en het bevalt me enorm. Ik heb veel werk, het gaat allemaal heel vlot en ik heb werkelijk nog geen nanoseconde spijt gehad van mijn beslissing. Ik ben trouwens van plan om binnenkort eens een blogje aan te wijden aan het thema "leven van een freelancer" :-) Het werken is nog zoveel leuker met het gepersonaliseerde notaboekje dat ik cadeau kreeg van blogster en goeie vriendin Kelly Steenlandt. Ik neem dit notebook altijd mee wanneer ik bij klanten ga en ik merk dat ze er toch altijd eens een bewonderende blik op werpen :-)... blijft Emil een wittekop van formaat, ook al dacht ik dat hij zijn hoogblonde lokken na de zomer wel zou verliezen. Maar mij hoort ge niet klagen, het gaat hem goed af! En ja, hij heeft op deze foto een knoert van een buil op zijn hoofd. Maar dat is hier geen zeldzaamheid, het kind heeft nu eenmaal de elegantie van zijn mama geërfd ;-)... wordt er hier nog steeds veel gelopen, of wat had je gedacht? Sinds vorige week in lange broek, lange mouwen en geregeld al eens mét handschoenen aan. Ik vind lopen in short en t-shirt een pak aangenamer maar anderzijds ben ik ook wel blij dat ik niet meer hoef te gaan lopen in de drukkende warmte, zoals de voorbije zomer vaak het geval was. Ik loop nu vaak met mijn Geonaute 220 sporthorloge van Decathlon. Hiermee kan ik mijn snelheid en afstand registreren. Het is compatibel met een specifieke hartslagband maar helaas niet met de mijne van Garmin... en ik voel voorlopig niet de nood om een extra band aan te schaffen. Het gevolg is dat ik afwissel: soms ga ik met de Geonaute lopen en wanneer ik mijn hartslag in de gaten wil houden gebruik ik mijn trouwe Garmin. Momenteel train ik niet voor een specifiek doel of tijd (maar dat komt zeker nog, ik ben nog op zoek naar een volgende uitdaging) dus ik ben sowieso wat minder bezig met mijn hartslag. Dan komt de Geonaute goed van pas! Volgens mij is dit een ideaal sporthorloge voor beginnende tot gemiddelde lopers. Niet 100% mijn ding maar dat komt wellicht doordat ik als "gevorderde loopster" andere eisen heb.... tekent, kleurt en knipt Emil erop los. Sinds een paar weken heeft hij zijn creatieve kant ontdekt, ik vermoed onder invloed van de knutselactiviteiten op school. Ik vind het leuk om zijn tekenskills te zien evolueren en ik vind dat hij echt al mooie dingen op papier tovert. Het grappige is dat hij ook altijd zijn naam erboven schrijft - dat is dat paars gekrabbel links bovenaan :-) Ik denk dat het niet lang meer zal duren voor hij beter mannetjes zal kunnen tekenen dan mij. Een echte uitdaging is dat niet, maar toch ;-)... ben ik volop aan het experimenteren met mijn spiraalsnijder van DOMO. Hiermee kan je "gezonde" spaghetti maken van o.a. courgette en wortels. Ik vind het echt de max! Het is makkelijk en heel lekker. Zeer binnenkort verschijnt hier een hoogstpersoonlijk receptje. Begin maar al te watertanden :-)... worden er hier nog steeds veel uitstapjes gedaan. Wanneer het weer het toelaat, vind je ons in het weekend vaak terug aan zee. Ik ga zelfs liever naar de zee buiten de zomer, het is dan veel rustiger en je kan lekker uitwaaien. Onze favoriete plek is De Haan. Ik laat Emil dan fietsen op de dijk en er is een nieuwe, leuke speeltuin op het strand met o.a. een piratenschip. Afsluiten doen we altijd met een ijsje van bij René in het centrum. Dat is een tiental minuutjes stappen van het strand. Recht tegeover is er een park met nog een speeltuin. Wat mij betreft heeft De Haan echt alles voor een leuk middagje uitwaaien en ontspannen aan zee!... at ik voor de allereerste keer een salad in a jar. Ik had op Instagram en Pinterest al veel van die picture perfect bokalen met lekkere slaatjes erin zien passeren. Onlangs ging ik lunchen bij Brus en daar nam ik de proef op de som. Ik koos voor een jar met allerlei groentjes, fruit en krokant gebakken kip. Heel lekker en uiteraard supermooi, al vind ik het een beetje zonde van de presentatie want je moet sowieso de pot uitgieten op een bord om het slaatje op te eten. Desalniettemin: goeie punten voor Brus, wat trouwens een echte aanrader is voor ontbijt/brunch/lunch/koffie in het centrum van Gistel.... voel ik mij gewoon blij en goed in mijn vel! Ik hoop dat dat blijkt uit bovenstaande foto :-)

Ziezo, dan ga ik nu nog een beetje werken... Tot heel snel!

Love, Josie xo

Met dank aan Decathlon en Progress Communications.

6 opmerkingen:

  1. Het straalt ervanaf! Fijn om te lezen dat je nog steeds blij bent met je lifechanging keuze! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen dat het goed met je gaat en dat je goed je werk hebt als zelfstandige! De foto zegt meer dan genoeg je ziet er stralend uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je straalt! Je hebt overduidelijk de juiste keuze gemaakt! Xx

    BeantwoordenVerwijderen