woensdag 9 november 2016

Motivational Songs

Muziek is superbelangrijk voor mij. Ik luister thuis heel veel naar de radio (liefst StuBru), lopen kan ik niet zonder muziek in m'n oren en in mijn auto waan ik me soms in een discotheek... Ik heb een zware voorkeur voor happy uptempo nummers met een stevige beat. Ik hou van muziek die me vrolijk maakt en het is dan ook niet verwonderlijk dat mijn playlist bol staat van de motivational songs. Dit zijn stuk voor stuk positieve nummers die mij enorm oppeppen en bakken moed geven om er voluit voor te gaan. In mijn job, tijdens het lopen en "gewoon" in het dagelijkse leven. Benieuwd naar mijn 30 favoriete powersongs? 1. Make Me Feel Better - Alex Adair
 2. Everybody's Free - Baz Luhrmann
 3. Runaway (You & I) - Galantis
 4. No Money - Galantis (jawel, ik ben een Galantis-fan!)
 5. Hall Of Fame - The Script
 6. Say You Do - Sigala
 7. Keep Your Head Up - Ben Howard
 8. All The Small Things - Blink 182
 9. It's My Life - Bon Jovi
 10. Invincible - Carola
 11. The One And Only - Chesney Hawkes
 12. Harder Better Faster Stronger - Daft Punk
 13. Titanium - David Guetta & Sia
 14. Learn To Fly - Foo Fighters
 15. Keep The Fire Burnin' - Future Breeze
 16. I Just Wanna live - Good Charlotte
 17. Bang Bang - Green Day
 18. Dare You - Hardwell
 19. Can't Stop The Feeling - Justin Timberlake
 20. Believe - K's Choice
 21. Intoxicated - Martin Solveig
 22. Be Right There - Diplo & Sleepy Tom
 23. I Don't Care - Milk Inc
 24. Higher - Netsky & Jauz
 25. Life Is A Highway - Rascal Flatts
 26. Free - Rudimental & Emeli Sande
 27. Strings Of Life (Stronger On My Own) - Soul Central
 28. Don't Need You - Sweet Coffee
 29. Something Good Can Work - Two Door Cinema Club
 30. Don't Stop Believing - Glee Cast

Al deze nummers zijn ideaal om mee te lopen. Ik zet ze ook vaak op wanneer ik in de auto zit na een goeie meeting met een klant of gewoon wanneer ik me supergoed voel en trots ben op hetgeen ik doe.

De 30 bovenvermelde nummers zijn voor mij stuk voor stuk een ode aan het doorzettingsvermogen, de onafhankelijkheid, de vrijheid, het zelfvertrouwen en af en toe een dik uw eigen goesting doen! En er is niks, maar dan ook niks mis met in jezelf te geloven en af en toe een pluim op je eigen hoed te steken :-)

Hebben jullie ook zo van die nummers die jullie veel energie, moed en zelfvertrouwen geven? Ik ben benieuwd!Love, Josie xo

3 opmerkingen:

 1. Heel ironisch maar van Running Low van Netsky krijg ik echt een stevige oppepper!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk lijstje al ken ik ze niet allemaal (what's wrong with me?!)!

  Hier word ik ontzettend happy van muziek van mijn favoriete bands: U2 en de Goo Goo Dolls!

  BeantwoordenVerwijderen