donderdag 1 december 2016

Sintspiratie

De Sint is in het land - met een kleuter in huis die al weken als een bezetene brieven samenstelt en naarstig knipt en plakt uit alle sinterklaasboekjes, is mij dat heus niet ontgaan. Als blogger ontvang ik bijna dagelijks mails van PR-bureaus over nieuwe producten. Te veel om hier allemaal aan bod te laten komen, maar het leek me een tof idee om ter gelegenheid van Sinterklaas een persoonlijke selectie te maken van de leukste dingen die de voorbije 2 maanden in mijn mailbox belandden. Zoals jullie weten komt de kerstman er binnenkort ook aan, dus wie weet geeft dit jullie wel inspiratie voor onder de kerstboom!Als loopster lees ik altijd bijzonder geboeid de persupdates van Asics. De nieuwe GT-2000 4 Lite-Show Plasmaguard is zonder twijfel the object of my affection. Deze loopschoen is vuil- en waterafstotend en heeft reflecterende details, ideaal voor tijdens donkere dagen als nu. En hoewel comfort absoluut primeert, ziet de schoen er supercool uit en dat telt ook wel voor een fervent loper hoor :-) Rond de jaarwisseling koop ik steevast een paar nieuwe loopschoenen dus misschien worden het deze Asics wel:
Volgende week opent trouwens de allereerste Asics flagshipstore in hartje Brussel. Het wordt een heel speciaal winkelconcept. Ik mag samen met Pieterjan de opening bijwonen woensdagavond en we zijn allebei heel benieuwd. Ik hou jullie zeker op de hoogte!

HEMA (a.k.a. die winkel waar ik niet kan buitenkomen zonder verschillende nieuwe notaboekjes, schriftjes of stilo's) introduceerde dit najaar haar nieuwe wooncollectie, vol spullen om je huis op te fleuren tijdens de donkere en gure dagen. Ik ben fan van de leuke kussenhoezen (hartjes voor die pluimpjes!), zachte plaids (muntgroen is toch zo'n mooie kleur!) en schattige dekbedovertrekken. Instant gezelligheid in huis!
Burton ken ik eigenlijk vooral van de ski- en snowboardspullen. Maar het merk heeft ook superleuke rugzakken in het gamma, zoals de Women's Fit backpacks. Deze zijn stoer en vrouwelijk tegelijk. Ze bieden voldoende plaats om alles wat je on the road nodig hebt op te bergen. Ik ben vaak onderweg dus zo'n toffe backpack lijkt me echt een handig accessoire. Ik ben vooral weg van deze Taylor pack met Nordic print:Wie af en toe op wintersport gaat, kent het merk Julbo wel: skihelmen, -maskers en -brillen. Ik heb al 7 jaar een sneeuwmasker van Julbo en het is zonder zeveren nog als nieuw. Topkwaliteit dus! Ik las dat Julbo een aantal oude topmodellen uit het brillengamma opnieuw uitgebracht heeft. De Julbo Megève is ontstaan in de fluoperiode van de jaren '80 en is volledig mijn dada. Stijlvol en een tikkeltje opvallend door de roze spiegelglazen, op de skipiste mag dat zeker! En daarbuiten ook hoor ;-)Atelier Pierre is een Belgisch merk dat houten 3D-dierenpuzzeltjes maakt in verschillende vormen: wolf, ijsbeer, eland, konijn,... Superleuk om door je kind in elkaar te laten zetten en dan daarna een mooi plekje te geven in zijn/haar kamer. Of als je goed kan onderhandelen: in je eigen woonkamer :-) Atelier Pierre is te koop bij Nordic Living. Ik ben niet verantwoordelijk voor de gevolgen voor je portemonnee als je op de link naar dit heerlijke walhalla klikt! ;-)Leopard en faux fur zijn 2 wintertrends die me wel kunnen bekoren. Geen wonder dus dat ik als een blok val voor deze fluffy beestige mantel van Garcia Jeans. Ideaal om te combineren met een jeans en stoere laarsjes! Wat vinden jullie van mijn favorieten? Mooi of toch niet echt jullie ding? 

Of de Sint iets voor mij mee zal hebben wanneer hij zijn karrenvracht aan speelgoed voor Emil komt lossen - ik weet het niet... Hoewel, mijn mama komt zondag bij ons eten dus ik denk/hoop wel dat de Sint bij haar zal geweest zijn voor mij. Mama's blijven tenslotte mama's, ook al zijn hun kindjes de dertig al voorbij ;-)

Love, Josie xo

Foto's: Asics, Hema, Burton, Julbo, Atelier Pierre, Garcia Jeans

3 opmerkingen:

 1. Persoonlijk zou ik de Leopard niet combineren met de Asics GT-2000 :)
  Ben ook benieuwd naar de opening van de Asics Flagshipstore en dan specifiek naar hun verlichtingsconcept. Leuke blog, keep going

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal je laten weten hoe het met de verlichting gesteld is... Ik zal foto's nemen speciaal voor jou! :-)

   Verwijderen