vrijdag 24 november 2017

Loop met me mee... richting 2018!

Bijna december, dat wil zeggen dat het eindejaar ook in aantocht is. Ik ben niet zo’n feestenmens maar de warme en gezellige familiemomenten die erbij horen, koester ik wel enorm. En de mensen van Start2Run hebben me een duwtje in de rug gegeven om de eindejaarperiode extra leuk, en vooral sportief, te maken. In het kader van een nieuwe, supertoffe challenge nodig ik je uit om mijn awesome running team te vervoegen en samen richting 2018 te lopen…


Wil je graag fit en gezond het nieuwe jaar in gaan? Nog snel wat kilootjes verliezen om je goede voornemen van 2017 last-minute waar te maken? Heb je een leuke party dress gespot waarvoor je eerst nog wat strakker moet worden? Ben je volop aan het trainen voor een loopdoel in het voorjaar van 2018? Of vind je lopen gewoon megaplezant, dikke fun en heerlijk ontspannend net als mij? Als je op een van deze vragen volmondig ‘ja’ hebt geantwoord, dan is er een plaatsje voor jou in het Josie’s Little Things Running Team! Een woordje uitleg is hier wel aan de orde, denk ik.

Start2Run heeft een gloednieuwe uitdaging gelanceerd. Samen met 4 bloggers gaan ze op zoek naar het fitste, sportiefste netwerk. En guess what? Ik ben een van die bloggers! Ik vertoef in het goede gezelschap van Katrien, Jolien en Liezbeth, 3 andere sporty ladies. Het doel is om zoveel mogelijk mensen aan het lopen te krijgen in december. Daarom nodig ik je van harte uit om toe te treden tot mijn loopteam, zodat we ons samen naar de overwinning kunnen lopen. Want het team dat het meeste loopsessies registreert van 1 tot 31 december 2017, gaat met eeuwige roem én met leuke prijzen 'lopen'.


 Belangrijk om te weten is dat niet het aantal kilometers telt, wel het aantal loopjes. Dus of je nu een beginner bent of een ervaren marathon- of langeafstandsloper: just join my team! Elke run telt mee - kort of lang, traag of snel. Het gaat niet om de prestatie maar om de sportiviteit en het plezier dat je aan het lopen beleeft! Wil je streven, voor mij geen probleem, maar het is zeker geen vereiste 😊

Ik sta alvast te popelen om veel te gaan lopen in december. Hopelijk jij ook! Als je vrienden of familieleden hebt die ook graag lopen, spread the word zodat ze ook in ons team kunnen komen! Want je krijgt er een aantal leuke dingen voor in de plaats:

* Een code voor een gratis lespakket van Start2Run.
* Het winnende team krijgt een leuk prijzenpakket. Cadeautjes krijgen is altijd tof, nietwaar?
* Lopen is leuk en als je elkaar motiveert en stimuleert, wordt het nog plezanter! We kunnen eventueel eens afspreken om samen te gaan lopen, bijvoorbeeld met de lopers uit mijn regio (Torhout/Brugge/Kust). Runners unite! Of als je deelneemt aan een leuke loop in december, laat het dan vooral ook weten. Misschien kunnen we in groep deelnemen!
* Je maakt deel uit van een supertof loopteam met een mega-enthousiaste team captain. Ik zal je eeuwig dankbaar zijn dat je kiest voor mijn team en dat je je inzet voor de overwinning. Dat is op zich toch al een goeie reden om mee te doen hé? 😉

Tot slot nog wat praktische informatie:

* Als je nog niet geregistreerd bent op Start2Run, dan kan je het makkelijk doen via de Start2Run app, gratis te downloaden. Eens je daar een profiel hebt aangemaakt, kan je inloggen op www.start2run.be. Daar kan je aan de slag om deel te nemen aan de challenge.
Klik op 'Uitdagingen' (via deze link) en kies daar resoluut voor het tofste team, namelijk dat van Josie’s Little Things!
* Loop je met Strava, zoals ik? Dan kan je dat makkelijk koppelen aan Start2Run via je profiel. Zo hoef je maar met één app te gaan lopen. Je kan koppelen aan Strava, Garmin, Fitbit, Runkeeper en Moves.
Alle loopjes tussen 1/12 en 31/12 via een van deze apps worden geregistreerd en tellen mee voor ons teamtotaal.
* Het winning team wordt bekend gemaakt op 2 januari. SPANNEND!!!!!!!!!


Ik heb er niet veel meer aan toe te voegen… Just join my team & make me proud as hell!

Als er voor jou iets niet duidelijk is, geef gerust een seintje!

Let’s run run run into 2018!

Love, Josie xo

10 opmerkingen:

 1. Ik vind het een klein beetje jammer dat we niet samen in een team kunnen lopen! :( Maar december wordt voor ons allebei ongetwijfeld een sportieve maand ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer inderdaad! Maar we zijn niet tégen elkaar hé, gewoon een beetje gezonde rivaliteit... Het belangrijkste is dat we sportief bezig zijn en ons amuseren :-)

   Verwijderen
 2. Ik hoop dat Start2Run snel reageert... In het "verkeerde" team zitten, is niet leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke uitdaging! Ik loop mee met het team van Katrien. En net als haar had ik een team waarin jullie beide zaten de max gevonden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen