zaterdag 23 december 2017

Count your blessings

Voor de kerstdrukte aanvangt, neem ik nog even tijd om stil te staan bij de kleine geluksmomenten van de voorbije week. Ik probeer elke avond in mijn notebook een aantal dingen te noteren die positief en leuk waren aan de voorbije dag. Dat helpt om zelfs een shitty day op een mooie manier af te sluiten! Hier is een bloemlezing van afgelopen week...* Die heerlijke wurggreep-knuffels van Emil. 
* Een leuke, ontspannende dag in Gent met mijn mama en zus en beseffen hoe 'blessed' ik ben met zo'n lieve en hechte familie.
* Een ananas aansnijden op het perfecte moment, wanneer hij net rijp genoeg is en dus heerlijk zoet en sappig smaakt. To die for!
* Gaan lopen in de zon. Tijdens deze korte, donkere dagen is zijn sunny runs redelijk zeldzaam, het is dus telkens enorm genieten als ik dan toch eens met mijn snoet in de zon kan lopen. Energie dat dat geeft!
* Luisteren (én kijken) naar De Warmste Radio van Music For Life. Echt wel hartverwarmend.
* Positieve feedback van klanten. En ook: goeie meetings met klanten en terugkeren met zicht op superleuke, uitdagende nieuwe projecten #lovemyjob
* Emil die mij komt zeggen: "Mama, ik heb op de bril van de wc geplast. Maar ik ga het opkuisen met een beetje toiletpapier hoor." 
* Tijdens een lange rit van bij een klant in Limburg naar huis stoppen in een leuke bar voor een lekker theetje. Gewoon, omdat het kan.
* Lezen in bed en niet kunnen stoppen in een goed boek.
* Geroosterde pompoen in de oven. Ik kan dat echt elke dag eten, niet normaal hoe lekker dat is! 
* Een zalig zomers liedje leren kennen net op het moment dat ik weer eens ferm last heb van de winterblues...Enjoy the little things!

Love, Josie xo

2 opmerkingen:

  1. Leuk zo een overzicht! Helpt inderdaad tegen de winterblues en dat grijze weer. Ik ben nu wel benieuwd naar dat boek, dus thx voor de inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het boek is niet zo goed als 'The fault in our stars' maar het leest wel vlot en het is ontspannend!

      Verwijderen