vrijdag 12 januari 2018

Count your blessings

We zijn intussen 12 dagen ver in 2018 en ik ben eerlijk gezegd blij dat de feestdagen eindelijk achter de rug zijn... Op 3 januari vertrokken wij met ons drietjes naar Zuid-Spanje om er een weekje te gaan relaxen en genieten in de zon. Het was zalig! Nu ben ik alweer volop aan het werk en 't is behoorlijk druk... Maar ik maak graag even tijd om mijn geluksmomenten van de voorbije week op een rijtje te zetten!


* Op het vliegtuig kunnen stappen richting betere oorden, weg uit het winderige en grijze strontweer in België. Salut en de kost, hello Marbella!
* De zon zien zakken in de zee... Zo mooi en heerlijk rustgevend! Ik kan daar uren naar blijven kijken, jammer dat zoiets niet blijft duren...
* Wakker worden en zien dat de hemel staalblauw is en de zon al keihard aan 't schijnen is. Een betere start van de dag bestaat niet, denk ik.
* De zon die 's namiddags doorbreekt na een regenachtige en grijze voormiddag, waardoor we onze vakantie mooi konden afsluiten met een strandwandeling in de zon.


* De zon tout court, op eender welke manier. Licht, warmte, energie, positiviteit... Wat deed die Spaanse zon toch zo'n deugd! Over hoezeer ik ze nu wel mis hier in ons grijs en kil België, ga ik zwijgen want het is de bedoeling dat dit een positieve blogpost is hé ;-) 
* Knuffelmomenten met Emil. De hele reis lang overladen worden met kusjes en knuffels van hem. Hem zien (én horen) genieten van alles wat we samen doen. Als hij blij is, dan ik ook...


* Nieuwe loopschoenen (New Balance FF1080) inwijden en meteen merken dat het supergoeikes zijn, waarmee ik nog veel mooie loopavonturen ga beleven in 2018!
* Samen met PJ 'Friends' herontdekken op Netflix (het staat erop sinds 1 januari, voor moest je 't nog niet weten!). En net als vroeger niet meer kunnen stoppen met kijken én lachen :-)
* Lezen in een mooi boek. Ik ben momenteel bezig in The Memory Book van Rowan Coleman, echt mooi! En nog veel leuker om te lezen in het zonnetje op reis...


* Een kersverse baby in de familie. Op 5 januari mochten wij Marcus verwelkomen, het zoontje van mijn schoonbroer en -zus. Hij is superlief en zo mooi!
* Terugkijken naar al mijn foto's uit Spanje ter compensatie van het miezerige weer hier thuis.
* Uitkijken naar een etentje met mijn allerliefste vriendinnetjes uit Gent vanavond... Lang geleden dat we elkaar zagen dus het wordt sowieso heel leuk!

Wat waren jouw leuke momenten de voorbije dagen? Maak er een leuk weekend van!

Love, Josie xo

1 opmerking:

  1. Mooie foto's, leuk dat je van het zonnetje en je liefsten kon genieten! Merci om het te melden van friends :o). Geniet van het weekend. X

    BeantwoordenVerwijderen