donderdag 19 juli 2018

Out Of Office

Lieve lezer, het zal hier de komende weken efkes stil liggen. En het wás al zo stil, hoor ik u denken... I know, maar 't is nu tijd voor een welverdiende vakantie. Ik ben al van maandag in verlof en deze week ben ik volop aan 't genieten van een weekje vakantie in eigen land samen met Emil. Volgende week gaan we dan voor tien dagen op vakantie naar Marbella met ons drie. Ik weet dat er bloggers zijn die posten tijdens hun vakantie maar bij mij blijft de laptop thuis en wordt er niet geblogd. Ik kijk er enorm naar uit om er eens volledig 'uit' te zijn. Ik heb de voorbije maanden keihard gewerkt en ik voel dat het nodig is om een paar weekjes op adem te komen. Die marathon, die ik in feite een beetje 'out of the blue' gelopen heb, heeft mij toch ook een tikkeltje moe gemaakt (al geef ik dat niet graag toe, koppige ezelin als ik ben). Uiteraard kan je mijn dolle vakantie-aconturen volgen via Instagram. En vanaf 6 augustus ben ik er weer met superveel interessante blogs, zoals je van mij gewend bent ;-) Tot binnenkort, en geniet van de zomer, ik ga da ook doen!!!!
9 opmerkingen:

 1. Groot gelijk! Geniet van jullie vakantie! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeer terecht ! ( een kassajuf neemt toch ook haar supermarkt niet mee op vakantie ? )
  Hele fijne vakantie gewenst !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens je een fijne vakantie! Geniet er van met volle teugen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Groot gelijk! Hier gaat de computer ook even aan de kant tijdens de vakantie. Geniet ervan! x

  BeantwoordenVerwijderen