maandag 26 augustus 2013

Finally Getting Started...

Yes, finally! Ik speelde al sinds begin dit jaar met de gedachte om mijn eigen blog te starten, maar door omstandigheden is het er nog niet eerder van gekomen. En die "omstandigheden", daarmee bedoel ik vooral mijn schat van een zoontje, Emil, die op 13 februari geboren is. En waardoor mijn leven, heel eventjes maar toch bijzonder intens, volledig omgegooid is. In a very positive way, that is. Kijk maar...


Nu, een goeie zes maanden later, gaat het gewone leventje stilaan weer zijn gangetje, mét die kleine lieve sloeber erbij. En heb ik, mede dankzij een geweldige vriend die zich ontpopt heeft tot een echte superdaddy, weer tijd voor mezelf. En "mezelf", dat zijn dan vooral de dingen die mij interesseren en inspireren. Voor een 30-jarige onvervalste girly girl als mezelf zijn dat voornamelijk mode, kleedjes (je zal me zelden in een broek de deur zien uitgaan), schoenen (life is so much better on high heels), beauty & wellness (all things potions & lotions), boeken & muziek, gezonde voeding & lifestyle. En schrijven uiteraard.

Het doel van deze blog is dan ook te schrijven over al deze dingen. Over the little things of life (vandaar de titel van deze blog) die dagelijks mijn pad kruisen en die me blij maken, me doen dromen, me aan het denken zetten, waar ik me over verwonder, of waaraan ik me - héél soms - erger. Schrijven is voor mij een uitlaatklep om al deze dingen een plaats te geven in mijn soms wel hectische maar o zo gelukkige leventje. Ik blog dus in de eerste plaats voor mezelf. Maar ik hoop natuurlijk ook jou, lieve lezer, met mijn schrijfselen te inspireren, te ontroeren, of aan het lachen te brengen.

Happy reading!
Josie xoxo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten