zaterdag 14 september 2013

Happy Saturday!

Vandaag heb ik een drukke zaterdag voor de boeg. And I like it! Ik wil straks met mijn zoontje naar de markt, als het eindelijk eens stopt met regenen. Ik moét vervolgens gaan winkelen voor hem want het is sneller herfst dan ik in al mijn zomerse naïviteit verwacht had, en dus heb ik nog geen pyjamaatjes met lange beentjes en mouwtjes voorzien in zijn maat (stress! zweetaanvallen!!). En we moeten deze namiddag naar een babyborrel. En een babyborrel, dat staat in onze vriendenkring synoniem voor: het perfecte excuus om nog eens lekker los te gehen met de kindjes erbij. Het wordt dus een leuke zaterdag, ik heb er zin in. En misschien, héél misschien, vind ik tussendoor nog wel de tijd om even langs te lopen in één of andere schoenenwinkel... Just sayin'...


In ieder geval, geniet van deze zaterdag, lieve lezer. En laat de regen niet aan je hart komen. 't Is weeeeeeeeeekend!
Happy Saturday! Josie xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten