maandag 9 september 2013

One Of My Many Beauty Rituals

Ik zal het maar toegeven: ik ben verslaafd aan crèmekes, zalfjes, lotions –kortom: alles wat in een potje, flacon of flesje zit en enigszins smeerbaar is en lekker ruikt. Bij voorkeur naar bloemetjes of fruit, my all-time favorite scents. Over de volledige inhoud van mijn badkamerkast (die intussen een heel klein beetje begint door te hangen, dat zal ik dan ook maar meteen toegeven nu ik toch bezig ben...) ga ik het hier niet hebben want dan kan ik bezig blijven. Uren, dagen, maanden, net geen jaar denk ik... Let’s talk Rituals instead!

Want iets waar ik heel erg op sta, zijn zachte en verzorgde handen. Ik word er gek van als mijn handen, vooral dan in de winter, ruw zijn als schuurpapier. Ik smeer dan ook handcrème als een halve zottin, de hele dag door tot een dikke laag net voor het slapengaan. De ideale handcrème voor mij is niet vettig en trekt snel in. Want bestaat er iets hatelijkers dan handcrème aanbrengen en vervolgens het eerste half uur niks durven aanraken uit schrik om vette vingersporen achter te laten? Don’t think so. En jammergenoeg zijn er veel zo’n crèmes op de markt...
Maar de handcrèmes van Rituals zijn voor mij perfect. Want ze zijn lekker smooth en totaal niet vettig, ze ruiken superlekker (mijn lievelingsgeurtje is “Serenity”, the pink one, toeval of niet?) én ik vind het een bijzonder mooie, gestileerde flacon. Zo eentje die een toegevoegde waarde geeft aan de salontafel wanneer er bezoek komt J


Ik heb al veel verschillende handcrèmes geprobeerd, maar niks kan voor mij de Rituals stuff overtreffen. Ze zijn bovendien heel schappelijk van prijs, dus daarvoor moet je ’t alvast ook niet laten. En je kan ze gemakkelijk verkrijgen in de winkel, niet enkel in de Rituals store maar bijvoorbeeld ook in de Galeria Inno. Het enige nadeel, vind ik, is dat de flacons vrij groot en dus niet handig mee te nemen zijn in de handtas (ook al heb ik een XL handbag). Maar toch, met met de herfst, winter en daarbijhorende droge handjes in het vooruitzicht, kan ik alleen maar zeggen: ga maar snel jullie voorraadje Rituals inslaan en dan... smeren maar!
Go get ‘em girls!
Josie xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten