vrijdag 25 oktober 2013

Maybelline Baby Lips

Sinds de Deauty Box van augustus ben ik zwaar verslaafd aan de lippenbalsem van Maybelline Baby Lips. Ik durf zelfs zeggen dat hij mijn favoriete lipgloss, de Clinique Chubby Stick, stilaan van de troon aan het stoten is! En dat wil héél veel zeggen...

De Baby Lips, nog maar recent in Europa op de markt gebracht, bezit alle eigenschappen voor een perfecte lipgloss: heerlijk verzorgend, met een mooie glans die de lippen niet uitdroogt, gemakkelijk aan te brengen, en met een superlekker geurtje. En niet te vergeten het fashionable design van de stick, dat vind ik ook mooi meegenomen. Een lipgloss is tenslotte ook een accessoire, nietwaar? J

De gloss is (op twee varianten na) kleurloos, da’s een klein minpuntje omdat ik graag een lichtroze tintje heb op mijn mondje. Maar afgezien daarvan kan ik er niks maar dan ook niks negatiefs over zeggen!

De Maybelline Baby Lips bestaat in 5 varianten:
 
* Hydrate: met citroen- en basilicumgeur, voor de sportieve, zelfverzekerde en durfgrage vrouw.
* Freshen: met muntgeur, voor de frisse, dynamische en actieve vrouw.
* Repair: met kers- en amandelgeur, voor de free-spirited, rebelse en onafhankelijke vrouw.
* Cherry Me: kersengeur en een hintje rood, voor de verleidelijke en spontane vrouw.
* Pink Punch: passievruchtengeur met een hintje roze, voor de lieve en romantische vrouw.

Ik heb momenteel de Hydrate, maar wegens het grote succes is hij bijna opgebruikt. Ik denk dat ik me de volgende keer de Pink Punch ga aanschaffen, die heeft een lichtroze tintje, volledig mijn goesting! Niet zozeer omdat ik mezelf lief en romantisch vind hoor, integendeel, qua persoonlijkheid past de “Freshen” wellicht het best bij mij.
Maybelline Baby Lips is te verkrijgen in de parfumerie maar ook in de meeste supermarkten. Meer info via www.maybelline.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten