vrijdag 11 oktober 2013

Mmmmmmmmmandarijntjes!

Voor een fruitfreak als ik zijn er weinig fruitsoorten die ik niét lust (eigenlijk geen). De zomer vind ik een heerlijk seizoen omdat er dan verse aardbeien, frambozen, braambessen en watermeloen in overvloed zijn. Maar de overgang naar het najaar heeft ook zijn voordelen, zélfs voor een summer girl als ik. Dat het opnieuw mandarijntjestijd wordt, bijvoorbeeld! Ze lagen al een tijdje in de supermarkt maar eerst vond ik ze nog een beetje te zuur. Sinds deze week zijn ze echter mooi oranje, superlekker en heerlijk zoet. In mandarijntjes kan ik me echt ziek eten. Maar hey, ze zitten boordevol vitamine C dus dat kan zeker geen kwaad J

Mandarijntjes, da’s voor mij de geur van het najaar. Van warme, gezellige TV-avonden onder mijn dekentje, met een theetje en een potje mandarijntjes bij de hand. Van heerlijk geurende, fris oranje vieruurtjes op het werk waarop alle collega’s jaloers zijn. Van de scherpe mandarijntjesgeur die onder mijn nagels blijft zitten, zelfs nadat ik mijn handenh gewassen heb... Ja lieve lezer, de mandarijntjes et moi, we gaan er weer een mooi najaar van maken!

Smakelijk! Josie xo
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten