zondag 10 november 2013

B.F.F.

Begin september ging ik met mijn beste vriendin op girls' trip naar Budapest, daar schreef ik eerder al over. Bij het herbekijken van de foto's kwamen alle vree wijze herinneringen opnieuw naar boven. En kwam ik tot de vaststelling dat deze foto's perfect aantonen waarom juist zij mijn allerbeste vriendin is.

De volledige reeks bestaat uit een slordige 200-tal foto's - geshoot over 4 dagen, dus dat valt al bij al nog mee hé? :-) Maar wees gerust, een kleine selectie volstaat om mijn punt te maken...

First & foremost, mijn beste vriendin en ik, wij stralen als we samen zijn. Zet ons samen en what you get is twee onnozele wijvekes met een non-stop very big smile op hun gezicht:

 
Samen lekker eten en intussen gezellig keuvelen, giechelen en met de mensen rondom ons lachen (OK, niet altijd even subtiel maar we geraken er met onze vrouwelijke charmes altijd wel mee weg...), dat is van 't liefste dat wij doen:

 
Exact hetzelfde doen we wanneer we na het eten samen cocktails en/of wijn gaan degusteren. En stralen, dat ook nog altijd ja:
 
 
 
 
Samen een ijsje eten is ook altijd leuk met mijn beste vriendin erbij. Liefst van al in een superschattige ijsbar. Zo eentje waar we lekker kunnen poseren op den dorpel:


In een vreemde stad zijnde, houden we ervan om wat cultuur op te snuiven. Daaronder verstaan wij ook "samen met de lokale standbeelden op de foto gaan":
 
 

 Oh jawel, we hebben hetzelfde fantastische gevoel voor (droge) humor. Gelukkig maar:
 

Zo delen we ook dezelfde diepgaande passie voor rariteiten, en voor rondsnuisteren in rommelwinkels allerhande. En wederom: gelukkig maar...


Mijn BFF en ik, wij zijn allebei enorme dierenvriendinnen, en dus laten we geen enkele kans onbenut om samen een zoo te bezoeken (en elkaar te helpen onze schrik voor vieze vuile spuwende lama's te overwinnen):
 
 
Selfies nemen kunnen we als de besties:
 
 
 
Alsook toten trekken - dat is werkelijk onze überspecialiteit:
 
 
 

Het lijkt misschien niet zo, maar wij kunnen ook heel rustig zijn samen. Lekker relaxen met een koffietje, of uitrusten in het lokale badhuis (en intussen daar lachen met alle andere baders, I admit):

 

Gezien al het bovenstaande denk ik dat ik vrij gerust kan zeggen: zij is mijn B.F.F. As in: my best friend forever. Maar dan écht forever hé. Ik zou die zotte doos niet meer kunnen missen jong.

Eefke, ge zijt de max van een vriendin, en het beste meetje dat mijn zoon zich maar kan indenken!

Of zoals Dr. Yang altijd zegt tegen Dr. Grey in Grey's Anatomy: "You are my person. You will always be my person."
(Sorry, ik ben serieverslaafd)

Thanks for everything girl!
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten