donderdag 14 november 2013

Click It! #2

Bijna weekend, hier een aantal links die mij deze week deden lachen, ontroerden, aan het denken zetten, met open mond deden kijken, ergerden, deden watertanden... of mij simpelweg in mijn portemonnee deden tasten (damn you worldwideweb!). Click & see for yourself!

* Bijna tijd voor mijn jaarlijkse tandartsbezoek. Ik heb er altijd al weken op voorhand nachtmerries over, maar sta er toch op om ieder jaar te gaan omdat ik graag nog lang een mond vol tanden wil hebben. Zou er überhaupt iémand zijn die graag in de tandartsstoel ligt? Bedenk gewoon dat de tandarts er wellicht net zo tegenop ziet als jijzelf, en wel hierom.
* Naar deze optisch misleidende foto's kan ik uuuuuuuuren blijven staren - en zelfs dan slaag ik er wellicht nog niet in om ze allemaal te ontrafelen ;-)
* Van de prachtige column van Fleur van Groningen die vorig weekend verscheen in Nieuwsblad Magazine werd ik heel stil.
* Dit filmpje heeft al uitgebreid de ronde gedaan op alle social media (en in veel blogs van mama's). Maar 't is dan ook zo enorm schoon... Moeders, zorg dat de Kleenexen klaar liggen! Ik kan alleen maar hopen dat Emil later ook zo over mij spreekt.
* Ik schreef eerder al dat ik geraakt werd door Missie Mosango op Eén. Vroedvrouw Elke schreef haar beklijvende ervaring neer op deze blog. Zeker het lezen waard. 
* Een fotograaf die van stad tot stad trekt en verlaten huizen, kerken, overheidsgebouwen en dergelijke meer fotografeert. Die al tallozen keren werd gearresteerd daarvoor maar toch blijft doorgaan. For the love of his art. Dat leidt tot een prachtige reeks indrukwekkende foto's. Dan Marbaix, I'm your fan!
* Beelden zeggen definitely zoveel meer dan woorden. Dat blijkt ook uit de vele foto's die ons bereiken van de schade die typhoon Haiyan heeft aangericht. Neem nu deze van de BBC. Vreselijke beelden, totaal niet leuk om naar te kijken. Maar tegelijkertijd hebben ze ook iets fascinerends - het woord "mooi" durf ik hier écht niet in de mond te nemen. Feit is wel dat we door zulke foto's ten volle beseffen: we moeten allemaal helpen en ons steentje bijdragen. Allez, ik besef dat toch, hopelijk jullie ook...
* In de categorie "het oog wil ook wat": kijkt ende geniet hiervan! Ik ben geen man, en ik ben 100% hetero, maar ik kijk toch elk jaar enorm uit naar dit moment en de bijhorende beelden. Misschien zit mijn liefde voor all things pink & shiny, fijne zachte stofkes en shoppen tout court er wel voor iets tussen...
* Over shoppen gesproken, in de categorie "I like my money right where I can see it: hanging in my (or my baby boy's) closet" gaat deze leuke webshop deze week met de hoofdprijs lopen. Supercoole kinderkleertjes en -accessoires met leuke prints en felle kleurtjes: I like like like! Bovendien ook zeer vlotte levering (heb ik al uitgebreid getest, of wat had je gedacht?), wat ook niet onbelangrijk is. Ik ben momenteel in blijde verwachting van een muts en bijpassende wantjes voor Mr E.
* Het wordt koud, de dagen worden steeds donkerder en we hebben allemaal al eens nood aan comfort food. Chocoholic zijnde zeg ik al sinds mensenheugnis dat ik eens chocoladetaart ga maken. Dus bij deze: time for some action, let's do this! (Als het lukt - ik zeg wel "als" - dan mogen jullie binnenkort een watertandende foto van mijn baksel verwachten. Lukt het niet... tja... dan waarschijnlijk niet...)
* Een leuke blog-to-follow is deze.
* De ophef rond de Kluspoezen van Gamma, daar erger ik me echt blauw aan (en onze noorderburen, die lachen er eens mee). Het is toch allemaal maar ludiek bedoeld, komaan zeg, als dat al niet meer mag... Als wij vrouwen met veel bombarie onze vrouwendag mochten vieren afgelopen maandag, gun die mannen dan toch ook eens iets op hun dag!

Mooie woorden om mee af te sluiten, me dunkt... Ik heb nu zeker punten gescoord bij het andere geslacht! Of toch tenminste bij mijn eigen vriend :-)

Love, Josie xo

2 opmerkingen:

  1. Hey Josie, Thanks voor de link :) Fijn weekend! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. You're welcome lady! Keep reading zou ik zeggen :-)
    Heb je zelf ook een blog die ik kan volgen?
    Josie xo

    BeantwoordenVerwijderen