donderdag 21 november 2013

Click It! #3

Ik heb deze week weer veel op het web rondgesnuffeld en gesnuisterd, en deze leuke links wil ik graag met jullie delen...

* Dit mooie verhaal van een ziek jongetje dat dankzij Make-A-Wish de dag van zijn leven mocht meemaken. Twitter was er bijna door ontploft! :-)
Om in de sfeer van Batman te blijven: dit vind ik nu eens ontzettend grappig zie...
* De schoonheid en wonderen van de natuur doen mij vaak versteld staan. Dit vind ik prachtig, en tegelijkertijd ook wel angstaanjagend.

* Welk soort Instagrammer ben jij? Check het hier!
* Op mijn wishlist staat dit véél te schattige handtasje, en van de creaties van deze twee getalenteerde zussen word ik enorm hebberig. En voor ik het vergeet: aan deze to die for jewellery ben ik sinds dit weekend ook hopeloos verslaafd...

* Mijn oooooooooh-moment van de week had ik zonder twijfel bij het bekijken van deze supersnoezige foto’s, die intussen al viral gingen over het hele www. Eveneens in de dierensector, deed dit prachtige filmpje mijn mond open vallen van verstomming (kijk zeker eens naar de making of), zo enorm schoon is dat. En Lilly Allen die Keane covert is al even wow.
* De reeks “Athlete” (ook gebundeld in een boek) van deze fotograaf vind ik bijzonder mooi en fascinerend. Boeiend om te zien hoe zoveel verschillende sporters allemaal een verschillende lichaamsbouw hebben.

* Van zodra Emils voetjes groot genoeg zijn, schaf ik hem een paar Havaianas-sletsen aan, dacht ik meteen toen ik deze coole foto zag.
* Omdat geld nu eenmaal moet rollen: dit is een leuke kids stuff webshop van een oud-klasgenote van me, en deze leerde ik kennen in mijn zoektocht naar een nieuw tafelkleedje (ik bestelde trouwens de roze roosjes en ben in blijde verwachting van mijn pakketje, dat nu elk moment kan arriveren!).

* Omdat katten nu eenmaal ALTIJD grappig zijn, en ik graag naar mooie mannen kijk: check this out.
* En oh ja, dit (de versie rechts onder, that is) lijkt me een heel leuk geschenkje voor mezelf. Om dan later, als hij groot genoeg is om te begrijpen wat ik erin geschreven heb, aan Emil te geven *pinkt alvast een traantje weg*

Veel plezier, en laat zeker ook weten in de comments als je zelf nog leuke www-tips hebt!
Ziezo. En voor ik me in de zetel plof om wat brainless tv-series te bekijken, sluit ik de dag graag af met een mooie wijsheid:


Yes, it was a good day! :-)
Love, Josie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten