vrijdag 29 november 2013

Click It! #4

Tinternet stond weer vol leuke dingen deze week....

* Dit gênante maar hilarische filmpje deed me heel hard lachen. Want doen we dat niet allemaal, zo poseren als we een fotograaf zien opduiken? (ik alleszins wél)
* Ik ben er deze zomer 30 geworden, maar sommige (allee 't is te zeggen: veel) van deze mistakes maak ik nog steeds hoor...
* Ik woon blijkbaar in een van de 25 meest overschatte steden ter wereld. En ik kan de schrijver van dit artikel niet volledig ongelijk geven hoor... Trouwens, binnenkort verkas ik toch naar den boerenbuiten, hoezee!
* Na een lach, ook tijd voor een traan. Dit verhaal maakt mij helemaal week vanbinnen. En deze mooie blogpost vind ik prachtig geschreven en zeer herkenbaar.
* Ik eet supergraag bananen dus dit vind ik wel heel erg goed nieuws.
* Ik ben ongetwijfeld de enthousiasteling met een vleugje stuntvrouw erbij. Welk soort loper ben jij?
* Ik schreef het nog eerder deze week: met de jaren voel ik me zelfverzekerder en beter in mijn vel. Dit filmpje levert bovendien het bewijs dat wij vrouwen veel mooier zijn dan we zelf denken.
* Kunst en creativiteit kan mij heel stil maken van bewondering. Deze "Petit Monde" vind ik geniaal. En een van deze mooie kindertekeningen zou ik wel in mijn huis willen hangen hebben, zo mooi en kleurrijk!
* Deze onesies wil ik alle 36! Stuk voor stuk übercool en to-die-for...
* Ik ben redelijk verslaafd aan mijn smartphone en aan social media - there's no need denying that. Er wordt vaak gezegd dat al die nieuwe media mensen asociaal maken en dat het vroeger toch veel beter was. Wel euh... Hier is het bewijs!
* "Frank is angry because you are schetecanard" was een van m'n favoriete oneliners van de afgelopen weken. Een creatieve mens heeft zich hiermee eens volledig uitgeleefd en dit is het resultaat. Behoorlijk onnozel, maar ik vind het grappig :-)
* Omdat ik graag duizend-en-één dingen doe op een dag, lig ik vaak veel te laat in bed dan eigenlijk lief voor mij is. Sommige van deze tekenen zijn dus wel vrij herkenbaar voor mij...
* Ook de wondere dierenwereld verdient hier deze week een eervolle vermelding. Zeg nu zelf, deze leeuwen zien er toch überschattig uit?
* Movember mag dan wel gepasseerd zijn, dat zal mij niet tegenhouden om deze leuke sweater aan te schaffen voor mijn kleine man. En moesten ze deze trui voor volwassen vrouwen hebben, ik zou hem ook meteen kopen!
* Muziek die zich aanpast aan de snelheid waarmee je met de wagen rijdt, ik vind het een knap project van VW Golf in samenwerking et Underworld. Maar voor iemand als ik, die houdt van uptempo snelle beats, is zoiets misschien niet ideaal met het ook op snelheidsovertredingen...
* Ik hou van biocosmetica, en dit Belgische merk heb ik deze week ontdekt. Ik kreeg een stuk van hun heerlijke zoet geurende honingzeep in mijn Deauty box van deze maand (review volgt nog!) en ik vind het heerlijk zoet ruiken. Ik zal de webshop dus zeker nog uitgebreid verkennen! 

Veel plezier met deze linkjes!
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten