vrijdag 15 november 2013

Slappe Lach Van De Dag #2

Buikpijn. Enorme buikpijn. ‘t Zeer in mijn kaken. En ademktekort.

Van het lachen allemaal, welteverstaan.

Dát had ik vandaag na het bekijken van deze 25 aanwijzingen dat je nog niet helemaal klaar bent voor het ouderschap...

Hilarisch en dus no further comment needed, veronderstel ik. Sorry als je het niet grappig vindt, maar dit is echt my kind of humor: simpel, droog, vaak op ‘t randeken, en af en toe een beetje pipi-kaka ertussen gemengeld. Heerlijk toch? J
Het enige waar ik me echt in herken is in nummer 3. Maar dan écht hé. As in: een plant overleeft bij mij niet langer dan één week. No kidding. Vandaar dat ik er, slim als ik ben, gewoon géén in huis haal. Zo word ik ook niet geconfronteerd met het feit dat ik ze steevast naar de kl*** help. In mijn appartement komen enkel schone blommekens binnen (liefst gekregen van the BF natuurlijk) omdat die uit zichzelf verslensen – daar kan ik toch niks aan doen hé?
(Trouwens, een Tamagotchi zoals bij 1. heb ik nooit gehad, maar ik durf er mijn geld op verwedden dat die het ook niet lang zou uitgezongen hebben met mij als verzorgster...)

Ik betrap mezelf er soms op dat ik Emil in matching colors probeer te kleden als mezelf wanneer we samen op stap gaan. Maar het is zeker (nog) niet zo erg gesteld met mij als met moeder nummer 19, dat ik mijn kind als een trendy accessoire beschouw. Deze vind ik persoonlijk de grappigste van allemaal, en verdient dus een ereplaatsje op mijn blog:

Ik denk dat ik wel kan besluiten dat ik een redelijk goeie mama ben. Niet alleen ideaal voor de lachspieren dus, deze link, maar ook een fikse boost voor mijn zelfvertrouwen! J
Lachen is gezond, dus als jullie zelf hilarische links of beelden hebben, sharen please!

Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten