woensdag 11 december 2013

Allemaal Schriftjes

Sinds ik aan het bloggen geslagen ben (en ook wel sinds ik alles vergeet), heb ik altijd een notaboekje bij me in m'n tas om alles wat er in me opkomt netjes te noteren. Want de beste inspiratie komt meestal onverwacht. Mijn huidige boekje, een simpel rood klein schriftje met ringetjes, is bijna vol en is dus aan vernieuwing toe. En het mag nu wel een iets meer fancy exemplaar zijn, vind ik.

Wat denken jullie hiervan?Ik vind het supermooi, met die lekker zachte kaft en een handig elastiekje om te voorkomen dat alle kleine papiertjes die ik ertussen stop (adreskaartjes, post-itjes die hun kleefkracht verloren hebben,...) ervan tussen glippen en zich tot één grote chaos vermengen in mijn anders-ook-al-niet-zo-ordelijke handtas. Dankzij dit mooie schriftje ga ik nog uuuuuuuuren blogplezier tegemoet!

Snel naar de Hema dus, en voor amper 2,75 € is dit leuke notitieboekje van jou! Ik weet alvast één plaats waar ik volgend weekend zal inchecken... :-)

Inspiratie voor andere leuke schriftjes vind je hier. Muchas gracias Elle voor de leuke inspiratie!

En als we dan toch bezig zijn over good writing equipment, dan schaf ik me meteen maar beter ook deze witte beauty aan, neen? :-)

Love, Josie xo

P.S. Wat die chaotische handtas betreft, ik plan daar trouwens binnenkort een blogpost over, getiteld "What's in my bag?". Hou je maar al vast aan de takken van de bomen! :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten