zaterdag 7 december 2013

Click It! #5

Ik heb deze week weer veel gezien en ontdekt op het www, en altruïstisch als ik ben (hum) wil ik dit graag met jullie sharen:

* Ik ben een enorme boekenwurm dus van dit lijstje zou ik graag ooit willen zeggen: I read them all. Ik ben goed bezig denk ik, maar heb toch nog veel werk voor de boeg... Trouwens, de allereerste in het lijstje, "Tonio", kan ik alvast aan iedereen aanraden want het is echt een hartverscheurend mooi boek.
* De wondere, überschattige dierenwereld gaat deze week lopen met de absolute oooooooooh-award. Kijkt ende geniet! En ook dit mooie dierenverhaal deed mij helemaal wegsmelten...
* Dit nieuwsbericht in mijn online krant deed mij spinnen van plezier... En deed mij ook grijpen naar mijn agenda om alvast dat retourtje Antwerpen vast te leggen, tiens.
* Ik ben hopeloos verliefd op the American West en ook voor de Grand Canyon heb ik een meer dan serieuze boon (ook al stond ze onlangs gerankt bij de most overrated tourist spots, zo onterecht!). Dit fenomeen is zeer zeldzaam alginds en vorige week was het van dattem... Nu heb ik NOG meer zin gekregen om terug te gaan!
* Muziekliefhebbers, hou deze groepen/artiesten zeker in de gaten! Want alle voorgaande "BBC Sounds of ..." zijn inmiddels uitgegroeid tot echte grote (Haim! Topwijven!).
* Ik weet niet of ik graag mijn huis in deze toestand zou aantreffen wanneer ik thuiskom van vakantie, maar ik vind het grappig en ook wel schattig dat een man zoiets doet :-)
* Dit fleurige product heb ik ontdekt in mijn online shop van Delhaize, en ga ik zeker eens uitproberen binnenkort! Kan toch niet slecht zijn?
* Deze prachtige commercial voor een Zwitserse organisatie is confronterend en hartverwarmend tegelijkertijd. Doet me beseffen dat ik helemaal geen reden heb om mij druk te maken over dat ene kleine vetrolletje, rimpeltje of pukkeltje meer of minder.
* Hmmm, dit artikel doet me inzien dat ik misschien mijn kuiswoede en smetvrees toch een beetje moet trachten te temperen met het oog op het algemeen welzijn en de ontwikkeling van mijn kind ;-)
* California here we come... The O.C. is een van mijn favoriete series ever, en ik vind het doodzonde dat er amper 4 seizoenen gemaakt zijn. Ik kijk dus af en toe nog eens naar een oude aflevering, en vind het ook heel leuk om dit te lezen. Olivia Wilde was ik nog niet vergeten (wat een topactrice!) maar Paris Hilton dan weer wél (hoe zou dat nu komen zeg?).
* Wow.
* Blog to follow. Want: zo jong en potverdorie al zoveel talent. That's wow again.
* Deze week werd de Pantone Universe Color of the Year 2014 verkozen. En ik ben in m'n nopjes ermee wegens zooooo mooi! Mijn kleerkast zal (weer) roze kleuren komend voorjaar :-)
* Dit artikel, en ook dit, grepen me bij de keel. Maar tegelijk begrijp ik ook de reactie/frustratie van deze blogster, in wie ik overigens mezelf/mijn eigen situatie (met een vrij gemakkelijk kind, that is) herken.
* Gisteren in de cinéma zag ik deze commercial. En écht, ik werd erdoor van mijn sokken geblazen. Pure schoonheid vind ik dat.
* Dit vind ik een heel schoon (en uitermate dansbaar) eerbetoon aan Nelson Mandela.
* Voor wie nog ergens een potje geld staan heeft dat voor het einde van het jaar dient opgesoupeerd: you mist check this out (to die for, I want them all!). En voor wie het iets minder prijzig mag zijn en houdt van coole baby's with a rock & roll attitude: have fun in deze webshop (again: I want them all...).
* I ❤ cats. En dus ook deze pussies -al zijn ze misschien niet 100% happy.
* De natuur is toch zo machtig schoon hé... Zeker de moeite waard om deze te volgen op Twitter want je wordt dagelijks overladen met adembenemende pics, genre dit:

 
Of dit:
 
 
Hoe heten ze dat ook alweer... Afsluiten in schoonheid! En 't is eens wat anders dan al die foto's van mijn zoontje of van het zoveelste paar waaaaaay-too-expensive schoenen dat ik wil :-)

Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten