maandag 23 december 2013

Click It! #6

Dag lieve lezer, voor wat klikplezier tijdens de feestdagen lijst ik hieronder nog maar eens een aantal leuke links op... Veel plezier ermee!

* Ik weet nog goed hoe ik me vorig jaar rond deze tijd het hoofd aan het breken was over welke babykamer ik zou kiezen voor Emil, welk leuk kleurtje ik de muren zou geven,... Maar lang niet alle kinderen ter wereld zijn zo met hun gat in de boter gevallen. Dat zie je hier.
* Hoe puur toeval bijzonder grappig kan zijn.
* Omdat katten altijd grappig zijn. Zeker deze.
* Omdat babytotjes altijd schattig zijn. Zeker deze.
* Omdat sommige mensen verbannen zouden moeten worden van Instagram. Voor altijd. Zeker deze.
* Komen in aanmerking voor de award “Tearjerker of the Week”: deze en deze.
* Blog to follow: sstrid is een prettig gestoorde madam die geen blad voor de mond neemt. I like her!
* Inspiratie voor in mijn huis binnenkort. En mocht dat te hoog gegrepen zijn: inspiratie voor mijn wildste, allerzoetste dromen.
* Ik ben zo iemand die zich af en toe eens serieus ergert aan alle kerst- en eindejaarsdrukdoenerijen. En dus vind ik dit ook wel grappig.
* Filmpje van de week. Wegens beste lingeriemerk ever. En ik denk dat dit de mannen ook wel zal kunnen bekoren...
* Dit “serieuze” nieuwsfeit deed me heel erg lachen. Heel die site is trouwens hilarisch, een aanrader om aan jullie favorietenlijst toe te voegen.
* Toppunt van schattigheid vond ik deze week dit. Kon ik ook maar zo’n mooie foto’s trekken van mijn kind, maar daar heb ik helaas het geduld niet voor.
* Voor een muziekliefhebber als ik is dit lijstje leuk om lezen. Ik onthou vooral punt 18: het eerste stuk is van toepassing op mijn vriend, het tweede op mij! 21 is 100% true, en 22 ook wel want ik was een van die fans :-)
* Supergrappig, deze boodschap die een moeder naar amazon.com stuurde. Ik vraag me af of ik dit later ook zal moeten doen? ;-)
* Check zeker eens de Facebookpagina van deze geniale sneeuwkunstenaar. Prachtig vind ik het, en het doet me des te meer verlangen naar onze skivakantie! En het levert meteen ook een mooi plaatje op om deze post mee af te sluiten:


Een witte kerst zit er voor ons niet in dit jaar (jammer!), maar hopelijk mogen we binnenkort toch ook van wat sneeuw genieten!
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten