zondag 1 december 2013

Deauty "Made In Belgium"

Vorige week kreeg ik de Deauty novemberbox in de bus, gevuld met een aantal Belgische beautytoppers. Na een weekje testen en smeren ben ik klaar om mijn bevindingen met jullie te delen...* Bee Nature zeep met honing: ik ben niet zo'n zeepgebruiker (ik verkies de vloeibare variant), maar deze testte ik met alle plezier uit. De zeep geurt heerlijk zoet naar honing, en de sesamzaadjes die erin verwerkt zitten zorgen ervoor dat dode huidcellen en onzuiverheden op een zachte, efficiënte manier verwijderd worden. Het is een 100% natuurlijk product, wat ik een enorme plus vind. Ik heb op de website van het merk al kennis gemaakt met het volledige beautygamma, en ik denk dat er binnenkort wel een aantal productjes in mijn badkamer zullen staan blinken... Ik ben fan!

* Rain Pharma dagcrème: deze crème zit in full size in de box, super! Opnieuw een merk dat werkt met grotendeels natuurlijke bestanddelen. Deze dagcrème heeft een frisse textuur met zachte lavendelgeur en is erg dekkend. Een heel klein toefje volstaat om je hele gezicht te hydrateren (dat had ik door na mijn eerste smeerbeurt met 3 toefjes, hihi). Mijn huid voelt zacht en soepel aan. Misschien wel een blijvertje in mijn beauty-kabinet, wie weet... 

* Corymer Effet Intense: dit is een soort serum dat je moet aanbrengen voor je dag- en/of nachtcrème. Eventjes inmasseren en dit wondermiddeltje verwijdert tekenen van vermoeidheid, beschermt en revitaliseert je huid en vernieuwt je huidcellen. Dit is een product waarvan de effecten pas op langere termijn zichtbaar worden. Ik gebruik het nu een goeie week en ik ben er wel tevreden van. Ik had al veel gelezen over de weldaden van een serum, dus ik denk dat ik voor dit soort product wel een vast plaatsje ga beginnen voorzien in m'n badkamerkast. Van dit of een ander merk, dat weet ik nog niet. Maar ik ben alvast overtuigd van het nut ervan, waarvoor dank Deauty! :-)

* Jean Marin strip lashes: ik hou mijn make-up graag zo naturel mogelijk, dus van valse wimpers ben ik geen fan. Geef mij maar een gewone mascara. Deze strip lashes + adhesive zal ik dus niet gebruiken. Als ik er iemand mee gelukkig kan maken, dan schenk ik ze graag weg... Laat maar weten!

Verder bevatte deze Deauty-box ook een aantal kortingen en een uitnodiging voor een event van Rain Pharma.

Via Deauty heb ik trouwens al een aantal producten leren kennen die ik nu niet meer kan missen bij mijn schoonheidsrituelen. Ik denk aan het micellair water van Bioderma, de Garnier Perfect Blur, het gamma van Avril en de haarproducten van René Furterer. Het loont dus zeker de moeite om eens een kijkje te nemen op www.deauty.be en ook een Deautista te worden! :-)

Deze blogpost afsluiten doe ik graag met een leuke quote. Ik ben een enorme van van pottekes en crèmekes, dat hebben jullie wellicht al door, maar ik weet ook wel dat je er niet àlles mee kan oplossen...


Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten