zondag 8 december 2013

Happiness Is Just Around The Corner

Ik sluit het weekend graag af in schoonheid, en dus ook op mijn blog. En schoonheid, dat betekent voor mij geluk, blijdschap, een glimlach.

Als je last hebt van Sunday evening blues, en toch o zo graag wil dat dat fijne weekend nog een klein beetje langer zou duren (yours truly heeft er elke week wel wat last van, en is vast niet de enige denk ik), weet dan dat geluk overal te vinden is, zelfs al heb je een absolute kl*tebaaldag en zit het je écht niet mee (da's zo iets typisch voor op een blue Monday...).

Ik weet het, het klinkt een beetje "Bond Zonder Naam"-achtig, maar het is wel zo. Dat bewijzen de volgende mooie foto's:

Geluk zit soms in een simpel meubelstuk...
 
Je vindt het wel eens in je keuken...
Of gewoon wanneer je even naar boven kijkt...

Ook in de natuur vind je soms een mooie glimlach...
En ja, zelfs wanneer je eten aan het maken bent!
 
Van 's morgens vroeg een big smile krijgen tijdens je ochtendritueel, een betere manier om de dag te starten kan je toch zeker niet bedenken?
Zelfs na een accidentje is geluk soms wel heel dichtbij...
En als je een beetje van goede wil bent, vind je het ook na een relaxing shower!
Conclusie: happiness is just around the corner. Van op de grond tot hoog in de lucht, kijk eens goed en je zal het wel vinden... The sky is the limit! :-)
 
En als je de bovenstaande beelden maar niks vindt (dat kan, ik kan alleen maar mijn best doen hé), misschien kan deze foto dan wél een glimlach op je gezicht toveren? 
 
Very happy mommy & son op werfbezoek... Nog een paar maanden geduld en we kunnen hier ons nestje bouwen! (Den daddy was er ook maar iémand moet die foto wel trekken hé)

Geniet nog van deze zondagavond!
Love, Josie xo
 
(Foto's: The Huffington Post)
 

1 opmerking:

 1. En daar kwam spontaan de glimlach ;-)

  Jullie "nestje" schiet al goed op zo te zien!!!!
  Leuk om naar zo iets uit te kijken.

  Geniet nog van de bouw- en andere werf-vooruitgangskes!

  Tot de volgende


  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen