vrijdag 20 december 2013

I Enjoy The Little Things In Life #14

Het is alweer bijna weekend (voor mij is het al begonnen want ik heb een dagske congé vandaag!), wat gaat het toch snel! Deze little things maakten mij deze week heel blij...

* Maandag: op weg naar het werk eerst "Mr Brightside" van The Killers (een van mijn all time favorite songs) horen op de radio, direct gevolgd door Arcade Fire met "Afterlife" (mijn favoriet du moment). Dat kan geen toeval zijn; de eerste werkdag van de week kan niet beter starten dan op deze manier!
* Dinsdag: vandaag ben ik supergelukkig omdat ik mijn zwart-met-turkoois-bollekeskleedje, een tijdloos toppertje uit mijn wintergarderobe van 2011, eindelijk weer kan aantrekken nadat het vorig jaar een winterslaapje heeft gedaan door mijn zwangerschap. Want kleedjes maken mij ALTIJD gelukkig, punt.
Woensdag heb ik de hele dag met een big smile op m'n snoet gelopen omdat ik het vooruitzicht had op een pre-x-mas-party met mijn vriendinnen die avond. En of dat het opnieuw een memorabele avond geworden is!
* Donderdag: vrijdag = dagje verlof dus ik heb dat hemelse vrijdaggevoel al een dagje vroeger mogen ervaren deze week. And it goes like this:
 
* Vrijdag: een dagje congé vandaag dus. Manlief is gaan werken en de kleine wordt tot morgenmiddag in de watten gelegd bij zijn meme & pepe in lovely Gent, dus ik heb een hele dag en avond voor mezelf. Eén woord: H.E.A.V.E.N!
Happy Friday y'all, enjoy the weekend!
Josie xo
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten