donderdag 2 januari 2014

Deauty December Box

Net voor de feestdagen viel mijn Deauty December Box in de bus. Verdraaid handig was dat, want er zaten deze maand een aantal party-proof producten in!


Neem nu de Fructis Miraculous Oil haarolie. Ik ben een die-hard believer als het op de weldaden van verzorgende olie aankomt (lees zeker eens deze post). Zo ben ik dus ook al een hele tijd in de ban van haarolie. Zeker in de winter vind ik het belangrijk om mijn haardos te beschermen tegen koude, wind en regen om te vermijden dat hij er dof en beschadigd gaat uitzien. Haarolie zorgt ervoor dat mijn lokken hun gezonde glans behouden. Ik gebruik momenteel twee à drie keer per week deze haarolie van René Furterer en ik kan dit zonder overdrijven een wondermiddel noemen. De Miraculous Oil van Fructis heeft zeker z’n naam ook niet gestolen hoor, ik ben fan! Je kan het goedje aanbrengen voor het wassen of voor het drogen voor extra shine & sparkle. Mooi meegenomen tijdens de feestdagen, vind je niet? In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, maakt deze olie je haar niet zwaarder maar wél veel gezonder.

Ook de nagellak (Maybelline Color Show) heeft z’n diensten al uitgebreid bewezen. Gekleurde nageltjes zijn voor mij een must, zeker tijdens de feestdagen. Op de flacon ziet dit lakje ("Lights Out" genaamd) er zwart-paarsig uit, maar eigenlijk is het gewoon zwart met een subtiele paarse ondertoon als je héél goed kijkt. Maar dat geeft niet want ik bevind me momenteel eigenlijk in een “zwarte periode” wat nagellak betreft –matcht perfect met mijn LBD’s! Deze nagellak is heel gemakkelijk om aan te brengen en blijft lang, al moet ik er wel bij zeggen dat ik altijd eindig met een “quick dry” topcoat (Hema!) zodat ik na het lakken snel weer kan beginnen prutsen en rommelen. Deze topcoat zorgt ook voor een long lasting effect.
 
Van de BB-cream van Biotherm ben ik ook tevreden. Ik gebruik momenteel dagelijks die van Garnier en écht, ik kan niet meer zonder. Geeft me instant een frisse teint, zelfs na een korte nacht (en met een baby in huis kan dat al eens voorvallen). Deze BB-cream van Biotherm smeert gemakkelijk en ruikt lekker, zeker een valabel alternatief voor mijn huidige crème.
Net als vorige maand bevat de box nu ook een serum: het Anti-Age Serum van Evocure. Ik ben intussen een serum addict geworden dus ik ben hier heel blij mee! Het Evocure serum hydrateert de huid, stimuleert de collageenproductie en helpt zo de huid diepgaand te herstellen. Geen overbodige luxe als je weet waaraan ons velletje dagelijks wordt blootgesteld. Een serum is geen goedkope investering (prijs voor een full-size Evocure flacon is 65 €), maar het voordeel is dan weer dat je slechts enkele druppeltjes per keer nodig hebt.

De massagekaars van Plante System, ten slotte, is minder mijn ding. Het kaarsvet kan je gebruiken als massage-olie (goed voor een drietal beurten). Ik ben echter niet zo’n massage-fan dus ik gebruik de kaars gewoon als kaars. Simple comme bonjour J Ze ruikt wel lekker naar katoenbloemen met een touch van karité, zo’n typisch gezellig wintergeurtje waar ik wel van hou.
Wat ik enorm positief vind aan deze box is dat hij het goede doel steunt, met name het project “Opération Père Noël 2014. Deze vereniging bezorgt een fijne kerst, inclusief leuke cadeautjes, kinderen die gehospitaliseerd zijn in het Brusselse Koningin Fabiolaziekenhuis en die niet de mogelijkheid hebben om bij hun familie te zijn tijdens deze periode van het jaar.

Voor wie trouwens nog op zoek is naar een leuk geschenk: je kan ook een Deauty abonnement of een box cadeau geven. Ik heb al een abonnement, maar ik zou er alleszins héél content mee zijn! Ik gaf voor nieuwjaar een twee-maanden-abonnement aan mijn schoonzusje, en ik denk dat ze er wel blij mee was! Kijk snel op de website voor meer info.
Het was dus alweer een box vol leuke mooimakers deze maand, maar laat ons vooral het volgende niét vergeten natuurlijk...


Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten