vrijdag 31 januari 2014

Fashionably Together - SS14

Sommige koppels lopen graag in matching colors over straat. I say hell no to that. Wat ik wél leuk vind, zijn mama’s die erin slagen om smoothly color-coordinated met hun kroost door het leven te gaan, zij is er bijvoorbeeld een regelrechte krak in, dat lees je af en toe op haar blog. Ik slaag daar evenwel nooit in. Leuke outfit voor mezelf en coole tenue voor Emil: check. Maar consistentie tussen beide? Nah, don’t think so.

Nu zou daar wel eens verandering in kunnen komen binnenkort. Want na het lezen van een artikel over wat hip & trending is in kiddiefashionland in Spring/Summer 14, ben ik tot de constatatie gekomen dat al dat minimoois ook wel volledig mijn goeste is. Maar dan écht volledig hé. Het resultaat daarvan zou kunnen zijn dat er deze lente een zekere lijn zal zitten in de kleding van Emil en mezelf...
Een lijn die zal gekenmerkt worden door de volgende rode (of andersgekleurde) draden:

FOTOPRINTS GALORE
Supercoole fotoprints, soms op het schreeuwerige af, zijn helemaal toegelaten in SS14! Dat er niks mis is met een beetje kitschy & campy, daar moet je mij echt niet meer van overtuigen hoor...
Voor Emil, zeer toepasselijk een wilde tijger, grrrrrauw!
by Anne Kurris
Voor mij, want ik ben een echt kattenvrouwtje, purrrrrrr :-)
by H&M
ALLEMAAL MOTIEFJES

Grafische patronen en geometrische prints waren in het najaar al hot & happening, en we gaan er nog eventjes mee door... De hipsters kunnen weer volledig hun hartje ophalen, driewerf hoera!


Voor Emil, a.k.a. my little shining star
by Tommy Hilfiger

Voor mij, want een leuke comfy & cosy cardigan vind ik een onmisbaar attribuut op een zomeravond na zonsondergang...
by Essentiel


PRETTY IN PASTEL

Suikerzoete tinten zijn zeker niet alleen voor meisjes, maar ook voor schattige kereltjes met pit zoals mijn zoontje. Hoewel ik vrees dat PJ hier wel eens een stokje zou kunnen voor steken wegens een ietsiepietsie te nichterig... Oh well, dat zien we dan wel weer J


Voor Emil, a.k.a. het zonnetje bij ons thuis, deze vrolijke gele skinny jeans
by IKKS
Voor mij, deze mintgroene skinny staat héél hoog op m'n verlanglijstje
by Seven For All Mankind

NINETIES DIP-DYE


Eindelijk zijn ze terug van weggeweest! Heerlijke jeugdnostalgie, dat kan ik alleen maar toejuichen... En met alle plezier in de kleerkast hangen!

Voor Emil, beachwear par excellence voor een beachboy-in-wording
by Billabong
 
Voor mij, een comfy top vind ik ideaal om te combineren met een rokje of shortje
by RRP via asos.com 

FIESTA TROPICAL

Hawaïhemdjes alleen maar toegelaten op foute cocktailparties? Niks van! Iedere trendsetter heeft dit seizoen een tropical outfit in zijn of haar kleerkast hangen. Veel frisse kleurtjes, diertjes en bloemetjes: daar zeg ik geen nee tegen!Voor Emil, omdat er niks mis is met een tikkeltje Balthazar Boma-gehalte af en toe!
by Petit Filou


Voor mij, cause I'm a sucker for pretty floral summer dresses!
by Lavish Alice via asos.com


BRASIL LALALALA...

Zonnig geel, grasgroen en af en toe een tropische knipoog. De Rode Duivels gaan naar Brazilië en dat zullen ook de allerkleinsten geweten hebben! Al dan niet onder lichte drang van hun shopverslaafde, op havaianas rondtrippelende moeder.

Voor Emil, omdat ik hoop dat hij in de zomer even verknocht wordt aan z'n Havaianas als mommy dear
By Havaianas


Voor mij, omdat ik eigenlijk al lang eens een maxi dress in huis wil halen... Let's do it!
by Asos via asos.com
 
Dus als je binnenkort een moeder en zoon over straat ziet lopen en je ogen doen pijn van de felle kleuren en explosie aan prints en motiefjes (sorry!), I guess that will be us... Dat het nu maar snel lente wordt! In tussentijd haal ik alvast mijn bovenstaand boodschappenlijstje in huis J
Op naar fashionably together!

Ziezo, uw material girl heeft gesproken...
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten