maandag 27 januari 2014

Get Lucky


Deze afbeelding circuleert al een weekje op allerlei social media. Ik vind ze leuk, maar “kalmaandag” is doorgaans niet van toepassing op mij. De trouwe lezers van mijn blog weten intussen al dat Monday + Josie = not te very best combo...
Maandag is voor mij veeleer een soort “komaandag” dan “kalmaandag”. Ik bekijk het leven meestal van de zonnige kant –mijn blog is daarvan een uitstekend bewijs denk ik. Maar ’s maandags moet ik mezelf vaak aansporen: komaan meid, doorbijten en dan is die vervelende eerste dag van de week alweer achter de rug!

Vanmorgen had ik ook weer een beetje dat komaan hé! gevoel. Het was een druilerige, koude ochtend (brrr, koud, we zijn dat hier niet meer gewend hé!). Ik had heimwee naar het weekend, dat heel druk maar ook superleuk en ontspannend was geweest. Ik had net Emil afgezet in de crèche. Toen ik in de auto stapte, startte op Stubru de liveversie van “Get Lucky” die Daft Punk gisteravond ten berde bracht op de uitreiking van de Grammy’s, een unieke samenwerking tussen de Franse wonderkinderen, Pharrell Williams & the one and only Stevie Wonder.
Ik zette het volume luider. En luider. En nog een beetje luider. Tot het niet meer luider kon. Toen dacht ik: W-O-W. Lo & behold please...
 
Dit is toch 100% instant happiness? Ik vond “Get Lucky” sowieso al een super happy song, en deze schitterende versie deed daar nog een schepje bovenop. Duust schepjes eigenlijk, as in: byebye komaandag-gevoel! Of neen, het was nog steeds een komaandag, maar dan in de zin van:

Come on, let’s dance and be happy!
Moraal van het verhaal:
1. Eén liedje kan mijn dag goed maken. C'est simple comme bonjour.
2. En ook wel dat iedereen verplicht eens naar bovenstaande versie zou moeten luisteren. Volume to the max, welteverstaan. Genieten!

Trouwens, van instant happiness gesproken, daar valt deze ook wel onder te categoriseren vind ik:
 
Up all night to get lucky zal het hier niet zijn vanavond. De allerkleinste doet dat namelijk al heel lang niet meer (dank u zeer onze-lieve-heer!), en ikzelf kruip vanavond ook op tijd onder de wol. Lucky getten doen we overdag wel... Op naar dinsdag, dansdag dus! :-)
Sweet dreams, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten