vrijdag 3 januari 2014

I Enjoy The Little Things In Life #16


 
... Zo is dat, en dat was de voorbije week niet anders dan anders.

Maandag had Emil een ietwat moeilijk dagje, wellicht te wijten aan zijn bovenste twee knoerten van tanden die aan het doorkomen zijn en die hem wat parten spelen. Maar in ieder geval, toen ik in de keuken stond en ik hem in de living met PJ hoorde spelen, schaterlachen en gieren van plezier, dan smolt mijn hart van vertedering en vergat ik onmiddellijk alle ambetantigheid du jour.
Op dinsdag, de laatste dag van het jaar, stond er niks dan goede muziek op het programma met de hele dag De Tijdloze op Stubru. Negen uur lang non-stop puur genieten was dat! Bovendien mocht ik maar liefst drie pakketjes op één dag in ontvangst nemen: mijn eerste (en zeker niet de laatste!) bestelling bij Bio’ty Lab, twee gloednieuwe to-die-for arm candies van Just Julia (deze en deze) én een pakje met leuke kleertjes voor Emil (CKS & Petit Bateau). Ik hoef het wellicht niet te zeggen, maar I just pakketjes ontvangen!

Just Julia, mijn hofleverancier voor leuke armbandjes!

Op woensdag, nieuwjaarsdag, was ik héél moe na ocharme 2,5 uurtjes slaap (maar het was het dubbel en dik waard want we hadden een superfeestje met de vrienden op oudejaar!) en dus trakteerde ik mezelf op een suuuuuperlange Rituals-relaxdouche. Zaligheid in ‘t kwadraat!

Donderdag, op mijn laatste verlofdagje, kocht ik Emils eerste “echte” schoentjes (de Bobux-slofkes efkes buiten beschouwing gelaten). Schoenen kopen, daar word ik nu eenmaal áltijd blij van, zelfs als is het in maatje 20 en voor het andere geslacht.
Place to be in Brugge voor leuke kinderschoentjes: Pim Pam Poen in de Vlamingstraat!
 
Vandaag vrijdag was mijn eerste werkdag van 2014. Het piekte enorm vanmorgen (ik ben nog niet volledig gerecupereerd van oudejaarsnacht denk ik) maar het voordeel is dat het maar één werkdag was en het is nu alweer weekend... Ultrakorte werkweken, who doesn’t love them?
Dit weekend staat er nog een familiefeest op het programma. En zondag ga ik met mijn vriendinnen brunchen in de Wasbar in Gent, ik ben superbenieuwd. Ik heb er al zoveel leuke dingen over gehoord en gelezen, naar ’t schijnt is het eten er lekker. Ik laat zeker weten hoe het geweest is!

Dan rest me nu enkel nog het volgende te zeggen:
 

Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten