vrijdag 17 januari 2014

I Enjoy The Little Things In Life #17

Ik doe nog altijd vrolijk van #dingendiefijnzijn op Instagram. Vandaag zit ik aan dag 9 van de 100. Misschien komt het doordat ik een onverbeterlijke positivo ben, maar ik vind het écht niet moeilijk om elke dag iets fijns te posten. Zelfs op een baaldag is er altijd wel iets wat me blij maakt. Een overzichtje van de week:

Dag 5: op weg naar Antwerpen maak ik een tussenstop in het Texaco-tankstation in Kruibeke. Gewoon omdat het een van de weinige plekken in België is waar je Mountain Dew kan kopen, de favoriete frisdrank van PJ. Het gedacht dat ik hem daar heel content mee ga maken, tovert direct een big smile op m’n eigen snoet.
 
Dag 6: stuck in traffic, maar het fileleed verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer deze klepper, mijn favoriet nummer van 2013, op de radio wordt gespeeld. Of hoe muziek mij weer maar eens supergelukkig maakt...


Dag 7: een dikke maand na datum brengt PJ deze superleuke foto van “ons gezinnetje” mee, geshoot tijdens het sinterklaasfeestje van zijn werk. Leuke herinneringen + het besef dat die twee mannen op de foto mijn allergrootste schatten zijn = happiness.


Dag 8: als ik na een drukke werkdag kan genieten van welverdiende me-time en een verkwikkend Dead Sea face mask, dan bevind ik mij in heaven number seven!


Dag 9: ’t is vrijdag, da’s sowieso al een reden tot blijdschap. Plus ik heb het leuke vooruitzicht op een gezellige dinner for two met PJ vanavond. Het is onze maandelijkse traditie om met ons twee eens goed te gaan eten dus het spreekt voor zich dat ik er enorm veel zin in heb! We hadden al veel goeie dingen gehoord en gelezen over Bonte B, ik laat zeker weten hoe het geweest is!


En dan nu: weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekend baby!!! Voor wie nog geen concrete plannen heeft, hier nog een aantal wijze tips from da cat:Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten