maandag 10 februari 2014

Arm Candy Excitement: Les Soeurs

Ik ben verslaafd aan armbandjes. En ik steek dat niet onder stoelen of banken. Waarom zou ik, het is een van mijn goedkoopste verslavingen - na nagellakjes, fruit en chocolade.

Mijn arm candy excitement bereikte ongekende hoogten toen ik de nieuwe collectie armbandjes van Les Soeurs zag. Les Soeurs, dat zijn de twee zusjes Hendrickx, die a passion for all things fashion hebben en prachtige juweeltjes (ringen, armbandjes en halskettingen) verkopen, maar ook ook originele tassen en clutches.

Ik ben nog zwaar aan het twijfelen welke beauties ik me zal aanschaffen voor de lente. Hier alvast mijn longlist:

Josephine - de eenvoud zelve, deze schatjes zijn mij op het lijf geschreven én zijn naar mij vernoemd, dus deze moét ik echt hebben!
Arnaud, because I loooooove animal prints (zebra/luipaard)
Francine, boho cuteness to die for in een reeks frisse spring colors
Marie, omdat een beetje bling bling echt nooit kwaad kan
Hugo Tree Of Life, een prachtig stukje symboliek voor rond je arm in zilver of goud
Jules, très kleurrijke jeugdnostalgie, one of a kind bovendien!
Moge het duidelijk wezen: het wordt een héééééééééél erg moeilijke keuze (en een heel erg fijne lente rond mijn polsen!).
Help me please! :-)

Voor wie van al dat lekkers net als mij zin heeft gekregen om te bestellen: Les Soeurs is enkel online te koop via Facebook (een personal message sturen en je hoort meteen van the ladies of het gewenste juweeltje voorradig is, supergemakkelijk). Je kan Les Soeurs ook volgen via Instagram, zo blijf je altijd op de hoogte van al dat moois en kan je zitten kwijlen en dromen achter je smartphone. Je kan de zusjes ook Tupperware-style naar je toe laten komen tijdens een leuke home party!

Zijn er nog armbandverslaafden in de zaal? Wat denken jullie van de collectie voor het nieuwe seizoen?

Love, Josie xo

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. i knoooooow!!! bestelling inmiddels geplaatst... ik zal weer een kwartje kilo zwaarder wegen binnenkort ;-)
   xo

   Verwijderen
 2. Heb vandaag mijn eerste bestelling ontvangen en very happy! Heb al zin om n nieuwe bestelling te plaatsen :-) Alweer thx voor de leuke tip!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. graag gedaan! superleuke webshop hé... prachtige juweeltjes, enorm betaalbaar én snel geleverd. ik ben blij dat ik je kunnen inspireren heb :-) xo

   Verwijderen