donderdag 20 februari 2014

Celebrity Crushes

Lilith zette onlangs haar favoriete male celebs op een rijtje. Ik vond dat zo'n leuk idee van haar, dat ik besloot om zelf ook maar eens mijn ultieme lijst op te stellen.

Dus hier zijn ze dan: de 10 mannen die mij wel eens mogen komen helpen met kuisen, of mij ontbijt op bed brengen, of mij depanneren als ik autopech heb. Whatever:


Ik kijk enorm graag naar Gossip Girl voor de talloze oogstrelende outfits en the city that never sleeps. En ook wel voor deze Chuck Bass. Notorious bad boy met deep down een héél schoon hart. En een magnifiek totje, waar je hem zelfs deze zalmroze miskleun voor vergeeft.


Speaking about Gossip Girl, ik ben stikjaloers op Leighton Meester (a.k.a. Queen B/Blair Waldorf) want zij is enkele dagen geleden stiekem getrouwd met deze Adam Brody. Beter bekend als Seth uit The O.C. Superschattige Seth. Seth-van-Captain-Oates met zijn geweldig gevoel voor humor... #smeltvoorseth


Ik vond "500 Days of Summer" destijds een absolute topfilm. En daar zat deze Joseph Gordon-Levitt zeker voor iets tussen. Voor heel veel, in feite.


He's got the looks en beschikt over een goddelijke stem. Hij is, als ik de boekskes mag geloven, een echte superdaddy. Zijn muziek, van The Killers met name, die gaat mij écht nooit vervelen. En zijn ietwat margi-voornaam wordt ruim- maar dan ook ruimschoots gecompenseerd door zijn überfleurige familienaam. Brandon Flowers, gij zijt mijne maat jong.


Omdat ze soms ook wel eens wat afgeborsteld mogen wezen, die mannen. Zeker als ze beschikken over een onweerstaanbare glimlach zoals deze van Jake Gyllenhaal. Weet er trouwens iemand hoe je die naam correct uitspreekt?


Ik zeg altijd dat ik graag naar het wielrennen op TV kijk omdat ik hou van al die mooie landschappen. Dat is niet gelogen hoor, maar zal ik eens een geheim vertellen? Ik kijk toch vooral naar Het Beertje Van Bern. Bijzonder sympathiek en ja... die benen hé... Van mij mag Fabian Cancellara elke koers winnen!


Nu we ons toch tussen de afgetrainde bodies bevinden: ook binnen de landsgrenzen heb ik zo mijn favorieten. Dit fenomeen, lieve lezer, luistert naar de naam Hans Van Alphen. Need I say more? Inderdaad, ik dacht het niet.


Zeer belezen en vlot ter taal: deze stijlvol grijzende Stijn Van de Voorde gaat wat mij betreft lopen met heel veel bonuspunten. Om nog maar te zwijgen van zijn heerlijke droge humor, waarmee hij mij 's morgens vroeg elke dag aan het lachen brengt op Stubru. Vooral dan de dinsdag tijdens de "Ruftige Roddelkwis" iets na achten: een aanrader voor wie de dag al bleitend van het lachen wil aftrappen. Go Stijn!


Met zijn stem alleen al is hij in staat een mens te betoveren. En als je dan nog eens ziet welke fraaie verschijning erachter schuilgaat, dan kan je alleen maar denken: wow, Pieter Embrechts, wow.


Schmidt happens... Onder de vorm van een prettig gestoorde ladies' man met een sterk ontwikkeld vrouwelijk kantje, die af en toe een zijden peignoir uit de kast haalt en uitspraken doet als "Manhood today is about exfoliation, cheese courses, emotional honesty and Paxil". I looooove Schmidtie in New Girl!

Ziezo, dat waren ze alle tien. Heb ik topstukken over het hoofd gezien? Of ben je het niet eens met mij? Kan best zijn... Then shout it out! :-)

Love, Josie xo

2 opmerkingen:

  1. Nummer 3 en 5 mogen mij hier ook eens komen helpen met het een of ander. :)

    BeantwoordenVerwijderen