vrijdag 7 februari 2014

Just Julia's Valentine Gifts

Het is bijna Valentijn. Dat stemt mij niet bepaald uiterst vreugdevol, want ik ben doorgaans niet aan kleffe romantiek en ik vind dat hele opgeklopte valentijnsgedoe daar toch wel het absolute toppunt van. Er is een reden waarom ik, toen ik op 13 februari 2013 rond het middaguur mijn weeën kreeg, in blinde paniek sloeg omdat ik vreesde dat mijn zoon de 14de het levenslicht zou zien en dus voor altijd zou bestempeld worden als "het valentijnskindje" - my very worst nightmare, godzijdank dat het manneke zo'n enorme haast had...

Anyway, ik bedank dus vriendelijk voor het hele valentijnscircus. Maar de kans bestaat (lees: is heel reëel; lees: het staat in feite als een paal boven water) dat ik dit jaar een oogje dichtknijp, want Just Julia, een van m'n favoriete Belgische juwelenleveranciers, heeft een aantal leuke valentijnsgeschenkjes in de collectie zitten.

Van deze schattige juweeltjes uit de "By Philippe" collection word ik héél hebberig en zou ik me instant bekeren tot het romantisme zodat ik Valentijn kan vieren en de hele collectie als cadeau kan smeken/afdwingen bij mijn allerliefste...

En als dat niet lukt (het zou wel eens kunnen dat hij me door heeft, die allerliefste van me is best wel clever), dan kan ik me deze beauties nog altijd zélf aanschaffen. Ik vind trouwens het hele jaar door het geschikte moment om hartvormige en "love" juweeltjes te dragen, dat hoeft zich voor mij heus niet te beperken tot de valentijnsperiode.

De volledige Just Julia "by Philippe" collectie is meer dan de moeite waard en kan je online aanschaffen. De levering gebeurt bij Just Julia trouwens altijd snel en stipt, dus waar wacht je nog op?

Voor wie nog net dat extra duwtje in de rug nodig heeft: het merk is ook populair bij veel celebs. Niemand minder dan de ravissante Heidi Klum werd gespot met de "love" neklace tijdens Project Runway! Need I say more? Je moest het prachtige kleinood al aan het bestellen zijn online! :-)www.justjulia.be
www.justjulia.nl

Lots of love (and "love" jewellery as well!),
Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten