maandag 3 februari 2014

Manic Monday Medicine #1

I’m not a Monday kind of person.

Het valt mij op dat mijn maandagse blogposts vaak wat klagerig en zagerig van aard zijn, en overwegend blauw gekleurd. Aangezien ik mijn webstekje graag een happy place wil houden, heb ik besloten daar iets aan te doen door een nieuwe rubriek in het leven te roepen met de allitererende titel “Manic Monday Medicine”. 

Het principe is simpel hoor – of wat had je gedacht van mij? Ik post op maandag een opbeurende wijsheid, uiteraard gerelateerd aan de eerste dag van de week teneinde het plaatje volledig te laten kloppen. Het is de bedoeling dat ik dit doe op maandagochtend, zodat jullie van bij het ontwaken, nog voor de start van de werkdag, moed kunnen putten uit mijn diepgravende wijsheid. Maar aangezien ik gisteren pas het lumineuze idee heb opgevat voor deze gloednieuwe rubriek en ik gisteravond last had van zondagavondlijke tammigheid, is het dus een beetje later dan verwacht. Maar laat dat vooral het effect niet vergallen! Ik beloof dat ik volgende week wél op tijd zal zijn.

Bon, genoeg geleuterd, tijd voor Manic Monday Medicine numero uno, hopelijk de start van een lange traditie op mijn blog:


There there. Als dat niet enorm schoon geformuleerd is, dan weet ik het ook niet meer zenne.

Er is trouwens nog iets dat mij door deze maandag geholpen heeft, en dat is het nummer “Budapest” van de piepjonge George Ezra. Niet alleen omdat het mij doet terugdenken aan mijn zalig citytripje van een aantal maanden geleden, maar ook en vooral omdat het gewoon zo geweldig schoon en sereen is. Zo jong en al zo getalenteerd, daar valt mijn mondje van open. Merci, George. Alstublieft, lieve lezer:


Voila zie, twee voor de prijs van één op deze maandag? Wie doet mij dat na?

Tot volgende week, met een nieuw maandagmedicijn!
Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten