maandag 10 februari 2014

Manic Monday Medicine #2

’t Is ondertussen maandagmiddag, wat wil zeggen dat ik wederom te laat ben met mijn MMM. Maar kom, jullie kunnen het gebruiken om de rest van de dag, en misschien ook zelfs om de dinsdag door te komen. En ik beloof plechtig dat ik volgende week wél een op tijd zal zijn. Deal?

Ik heb deze week voor jullie een trio van medicijntjes in de aanbieding, bestaande uit een opbeurende quote, een liedje crammed full of happiness en last but not least een aantal hartverwarmende foto’s.

Monday Quote

Vandaag startte de dag iets vroeger dan anders. Normaal sta ik op om 6u, maar omdat ik Emil om 5u30 al hoorde tateren in zijn bed, besloot ik een half uurtje vroeger op te staan, hem al zijn ontbijt te geven en hem dan nog wat te laten tukken tot crèchetijd. Ik had alles klaargezet maar toen ik in zijn slaapkamertje kwam, lag meneer alweer gelukzalig te ronken. Voor niks een half uur vroeger opgestaan dus... Maar soit, ik had dan tijd om zelf extra lang en rustig te ontbijten en wakker te worden. Ik voel me dus wel een beetje moe vandaag, maar dat belet mij niet om mijn mooiste glimlach op te zetten want dat is eigenlijk niet zo moeilijk hoor, zelfs op een maandag...Monday Song

Dat gitaartje, die mooie oeh-oeh-oehs, het meeslepende gelukzalige refrein. Perfectie bestaat niet, maar dit komt toch wel gevaarlijk dicht in de buurt hoor... I present to you, straight from down under, Vance Joy met "Riptide":Monday Pictures

Ik ben geen boeddhist maar ik geloof wél dat mijn zoon de reïncarnatie is van een vis. Bij ons is het zondagochtend swimming time, ook al was het op zaterdagavond laat (of het moet al ne vree laten geweest zijn). Gisteren leverde dat opnieuw een aantal heerlijke plaatjes op waar ik vandaag nog van nageniet...

Kermistote heeft er goesting in!

Trainen voor de Olympische Spelen van 2032, hopelijk in een ver, exotisch oord met een filiaal van Victoria's Secret...

Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten