donderdag 6 februari 2014

Not To Miss: Blogameetup!

Hi there lieve lezer/blogger, graag even je onverdeelde aandacht voor deze superleuke mededeling:

Het is tijd voor een feestje!

Op zaterdag 8 maart organiseert ons aller Soetmin, samen met nog een aantal andere enthousiaste ladies, de allereerste grote bijeenkomst van bloggers in Vlaanderen. In de volksmond ook wel “Blogameetup” genoemd.
Op het programma: babbelen & tetteren, lekker eten & drinken, ideeën uitwisselen & ervaringen delen, en massa’s medebloggers eindelijk eens in levende lijve ontmoeten. Het wordt megagezellig en dus niet te missen. Be there, blogger!

Het maakt hoegenaamd niet uit waarover je schrijft: fashion, beauty, food, lifestyle, deco, travel, mommy, naaien en ander creatiefs,... Allemaal welkom! Het is de bedoeling om er een zo gevarieerd mogelijk onderonsje van te maken.
Alle info vind je op de officiële uitnodiging:


Inschrijven is dus verplicht en kan enkel en alleen via de blog van Soetmin. Je kan ook registreren en deelnemen aan de discussie op het Facebook-event.

Wie graag van de gelegenheid gebruik maakt om een boek of ander persoonlijke project in de kijker te zetten of te verkopen, kan contact opnemen met Soetmin. Hetzelfde geldt voor geïnteresseerde sponsors die dit evenement graag willen steunen.

See you op 8 maart?
Love, Josie xo

1 opmerking: