dinsdag 4 februari 2014

Slappe Lach Van De Dag #5

Veel te lang geleden dat ik nog eens iets in deze rubriek gepost heb!

Ik heb nochtans vaak de slappe lach, meestal met de onnozelste dingen het eerst. Zoals afgelopen zondag, bijvoorbeeld – wie mij volgt op Instagram heeft al lekker kunnen mee lachen. Ik was aan het wandelen met Emil, genietend van het vroege lentezonnetje, toen ik de bevoorrechte getuige was van dit mooie tafereel, dat in feite zo meelijwekkend is dat het supergrappig wordt:
 

Mannen wiens vrouw hen de oren van hun kop gezaagd heeft voor een afgrijselijke chihuahua of een gelijksoortige nutteloze schoothond, die vervolgens het gewilde hondje gekocht hebben om het vrouwtje te plezieren, en die als beloning van vrouwlief zélf met de hond mogen lopen paraderen en plein public, inclusief überstijlvolle doggy bag....
*mwoehaha*

*gniffel*

*leedvermaak*

*slappe lach*

Dat is toch krak hetzelfde als je vriend smeken om een nieuw lingeriesetje (I claim guilty, maar welke vrouw doet dat niét?) en er hem vervolgens zélf mee laten rondlopen? Dat doe je toch niet... Tenzij je een vriend hebt met een bepaalde fetisj natuurlijk.

Ik weet niet of het hierboven beschreven type mensen tot mijn lezerspubliek behoort. En als het zo is: sorry, dit is mijn mening, veel stelt die niet voor hoor. Maar ik vind jullie grappig en jullie brengen mij aan het lachen, waarvoor dank J

Love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten