donderdag 6 maart 2014

Click It! #10


To all you link-lovers in da house: veel plezier hiermee!

* Van deze magnifieke stemmenimitator kunnen de acteurs van Tegen De Sterren Op nog veel leren. Héél veel. Dit is voor mij ongetwijfeld het filmpje van de week!
* Travoltify jij ook al? Ik dus wel. En had ik een Oscar gewonnen, dan sprak den John mijn naam wellicht uit als Johnathan Doon. En werd ik dus ineens een man.
* Speaking about which, dit is zonder twijfel het grappigste oscarverslag dat ik heb gelezen.
* Vergeet alle crèmes, lotions en sprays: kokosolie it is. Allen naar de supermarkt dus!
* Ik zag dus alleen maar de giraffe... En jij?
* This man is a genius. En dat is heus niet alleen omdat hij Emil heet...
* Een complimentje geven/krijgen is toch zo leuk. Om niet altijd te moeten terugvallen op dooddoeners à la "Ge ziet er slank uit in da kleedje" zodat het op den duur verdacht veel naar leugenarij begint te ruiken: hier wat originelere inspiratie.
* Moest ik een dochter hebben, dan zou ik ook fancy paper dressess voor haar maken. Of nee, wacht, ik ben totaal niet handig dus ik zou dat niet kunnen. Maar ik vind het wel superleuk wat deze moeder gedaan heeft. Mijn favoriet is de veelbesproken jurk van J-Law op de Golden Globes!
* Op mijn boodschappenlijstje: dit (inspiratie deed ik hier op) en dit. Omdat schrijven nu eenmaal een van m'n favoriete bezigheden is.
* Mijn afkeer voor Avicii wordt met de dag groter. Desalniettemin is dit een héérlijke mashup... Ik krijg er zelfs zin van om een danske te placeren!
* Conan O'Brien, get a life please. Want de lijstjes van Buzzfeed, die zijn fe-no-me-naal. Ja, zelfs dit. Mihihi.
* Simpele humor is vaak de allerbeste. Ik.kom.niet.meer.bij!
* Apologies not necessary, my darling Kristin. Akkoord, jij en je 3 vriendinnen hebben mijn shoe addiction duchtig aangewakkerd en zelfs serieus doen ontvlammen, maar ik kan jullie daar alleen maar dankbaar om zijn :-)
* Ik hou niet van extreme koude. Maar ik kijk er wel graag naar. Brrrrr.
* Voor al wie zoals mij binnenkort gaat skiën, tot slot nog enkele handige beautytips uit een van mijn favoriete magazines.

Ziezo, tot kliks!
Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten