donderdag 24 april 2014

Little Things


Véél te lang geleden dat ik het hier nog eens gehad heb over die fameuze little things in life die eigenlijk strikt gezien het uitgangspunt vormen van mijn blog. Hoog tijd voor wat verse happiness-injected foto’s dus! Wat volgt is een bloemlezing van allerlei kleine dingen die mij de afgelopen maand heel blij hebben gemaakt. Voor sommigen wellicht heel herkenbaar, voor anderen misschien inspirerend, voor nog anderen gewoon leuk of grappig om naar te kijken… Just enjoy & be happy sweeties! J


Deze twee. Met of zonder matching Oakley sunglasses, they mean the world to me. En dat spleetje tussen de kleinste zijn twee voorste tandjes, daar krijg ik ook maar niet genoeg van!

Heerlijke selfmade yoghurt met supergezonde granaatappelpitjes: mijn ideale avondsnack!
 
Weekendkrantje lezen, nageltjes lakken. Rap content noemen ze dat. En zo hoort het!
Weten dat ik hem altijd, maar dan ook altijd blij kan maken door hem op een glijbaan te zetten. Het leven is heus niet zo moeilijk hoor...
Na een drukke werkdag keiluide botsauto-marinamuziek opzetten in de auto op weg naar huis. Aaaaaalways does the trick for me.

Een zoon die zot is van kiekskes.

Hemdjes met hondjes en flamingo's shoppen voor el bambino. Eigenlijk wel even leuk als shoppen voor mezelf!

Zon. Bergen. Voetjes. Gewoon genieten. Aaaaaah.

Hem keihard zien genieten van zijn eerste sneeuw in de Alpen en stiekem denken: wat een flink en gemakkelijk mannetje is dat toch. I feel so blessed!
Gezonde lekkernijen inslaan op de wekelijkse zaterdagmarkt in Brugge. Yum!
Très theatrale performances van le petit. Zeg nu eens... What's not to love?
Dit prachtige huis. En het feit dat het moment dat we erin gaan wonen nu wel héél dichtbij komt.
Mijn kind gebruiken als ideaal excuus om nog eens op die veer-wiebeldinges te kunnen wippen op de speeltuin. En ongegeneerd samen toten te kunnen trekken.

Tien verse tulpjes in huis zorgen bij mij voor instant joy.
 
Wat mij momenteel nog heel blij maakt: het vooruitzicht op mijn maandelijkse dinner date met the hubster morgenavond. Het wordt nog een tikkeltje specialer dan anders, want we vieren nog een beetje in uitgestekd relais zijn verjaardag van vorige week. We proberen altijd een ander adresje uit voor onze tête-à-têtes, morgen wordt het Kok Au Vin. Ik ben benieuwd! En zaterdag is het dan tijd voor mijn langverwachte shopping spree voor kleedjes, rokjes, topjes, sjaaltjes en schoentjes voor de lente en de zomer. Oh yes, I'm happy!!!!!!

Lots of love, Josie xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten